Vreemde animaties blijven in uiteindelijke versie Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda is al speelbaar via EA’s Access en heeft op het internet al voor de menige lach en traan gezorgd. De animaties van het spel zijn volgens velen nogal beneden pijl. BioWare is van de tirade op het internet op de hoogte en zegt bij launch geen oplossing voor het probleem te hebben.

Tijdens een vragenronde op Twitter beantwoordde Ian Frazier vragen van fans over het spel. Het kon natuurlijk niet anders dan dat er uiteindelijk vragen over de animaties gesteld werden. De nieuwsgierige Twittergebruiker wilde namelijk weten of de animaties verbeterd worden door middel van een Day One-patch. Volgens Frazier is het team achter de game op de hoogte van de problemen met de animaties en zijn ze bezig met een oplossing. Wanneer een eventuele oplossing gaat volgen werd niet gezegd.

Mass Effect: Andromeda krijgt op de PlayStation 4 en Xbox One in ieder geval wel al een patch op de dag van release. De game komt 21 maar uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De eerste tien uur kan al gespeeld worden door leden van EA Access.

 1.   
  King of Heroes's avatar

  Wauw. Helemaal geen mimiek. Dat is vrij indrukkwekkend.

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Jullie moeten de release datum wijzigen want dat is 23 maart en geen 21 volgens mij zijn jullie in de war.

 3.   
  KevinNaaldwijk's avatar

  Bedankt voor de spoiler gelijk. Slaat nergens op dat de game zo vroeg voor release voor extra geld speelbaar is. Kut zooi. 👿

 4.   
  BearsRidingTanks's avatar

  KevinNaaldwijk schreef, "Bedankt voor de spoiler gelijk. Slaat nergens op dat de game zo vroeg voor release voor extra geld speelbaar is. Kut zooi. 👿 "

  de kunst is om dan niet op play the klikken