Uncharted: The Lost Legacy laat middels concept art locaties zien

Nieuw concept art van Uncharted: The Lost Legacy is opgedoken dat locaties uit de game laat zien. We kennen natuurlijk de eerste trailer, die zich in India afspeelt, maar we gaan in Uncharted zoals gewoonlijk ook in deze expansion naar meerdere locaties.

Art director van Naughty Dog, Tate Mosesian, zegt dat Uncharted: The Lost Legacy zich in ieder geval in West-Ghats, India, afspeelt. Dit geeft het bedrijf de vrijheid meer en andere kleuren te gebruiken die de game een andere sfeer zullen geven. Een mystieke setting, vergelijkbaar met de eerste twee Uncharted-delen. Bovendien krijgen we meer te weten over de cultuur van de Hindoe en voor Chloe is dit bekende koek, vanwege de verhalen van haar vader.

It gets a little more personal with Chloe than we’ve ever gone, tying the culture and stories of the Hindu gods, even the story of the Hoysala Empire and the kings that ruled there
Onderstaande afbeeldingen zijn waarschijnlijk maar een selectie van de locaties, er is vast een scala aan plekken die we zullen bezoeken.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Thijs.'s avatar

  erg tof 😀 uncharted blijft een prima franchise dus nieuwe content is zeer welkom

 2.   
  Neolite's avatar

  Ziet er erg mooi uit! Ze krijgen het toch welke keer weer voor elkaar.

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Zie helaas de afbeeldingen niet zo maar Ff op de computer bekijken!!

 4.   
  Downzilla's avatar

  @pim kan niet het is ps4 exclusive