Geen multiplayer beta voor Mass Effect: Andromeda; BioWare legt uit

BioWare heeft onlangs laten weten dat er geen multiplayer beta zal komen voor Mass Effect: Andromeda. De ontwikkelaar verontschuldigt zich hiervoor en geeft uitleg:

Sorry we won’t have [a multiplayer technical test], I know many were looking forward to it (as were we). Long story but right decision for how close we are to [going] live. Mass Effect: Andromeda multiplayer has had the most [extensive] user testing we’ve ever done.
De multiplayer is begin dit jaar wel al getest op consumentenconsoles en producer Fernando Melo liet weten dat het “te gek” is. Ook krijgen bezoekers van het PAX-evenement in Boston de kans om de multiplayer te spelen. Ten slotte liet Melo ons niet geheel met lege handen achter en tweette hij een plaatje van de multiplayer:


Mass Effect: Androma verschijnt op 23 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    Neolite's avatar

    Blijkbaar heeft men gekozen voor een gecontroleerde test in plaats van het spel gedeeltelijk beschikbaar te maken aan een grote groep die men niet kan controleren. Daarnaast wil een beta ook wel eens verkeerd uitpakken, mensen snappen soms niet dat een beta niet representatief is voor wat de uiteindelijke game zal zijn.