Multiplayer COD: Infinite Warfare dit weekend gratis op Steam

Begin je de bodem van je gamecollectie te zien? Geen nood, want dit weekend kun je je helemaal gratis vermaken met de multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare.

De online modus van de game is momenteel volledig gratis te downloaden via Steam. Er zijn geen level caps en je krijgt de beschikking over alle wapens, modi en Combat Rigs. De Zombie-modus is niet toegankelijk.

De gratis periode loopt tot zondag 22:00 uur. Wil je daarna doorspelen, dan kun je de Digital Legacy Edition aanschaffen met 33 proccent korting. De Standard Edition is zelfs aan de helft van de prijs verkrijgbaar. Alle progressie die je hebt gemaakt tijdens het gratis weekend, wordt automatisch overgeheveld naar de volledige game.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Grappig dat ze alleen de online modi doen. Misschien zijn er wel mensen die het willen spelen voor de story. Doe dan op zijn minst een X aantal missies van het verhaal lijn 😡

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Thijs. schreef, "Grappig dat ze alleen de online modi doen. Misschien zijn er wel mensen die het willen spelen voor de story. Doe dan op zijn minst een X aantal missies van het verhaal lijn 😡 "

  Haha ik snap je punt en dan nog durven zeggen dat het om de gamers gaat. Was dit deel niet nog slechter ontvangen als World at war pff Ik ga de moeite niet eens nemen en speel nu liever de open bèta van Wildlands.

 3.   
  matdriks's avatar

  Cod is een ander woord voor kid of kut. Mij niet gezien!
  Ghost recon daarentegen heeft een super toffe beta!

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Jammer idd dat je niks van de singleplayer campaign kan spelen. Dat is het enige aan dit spel wat ik er wel interessant uit vond zien

 5.   
  PaNNa's avatar

  Thijs. schreef, "Grappig dat ze alleen de online modi doen. Misschien zijn er wel mensen die het willen spelen voor de story. Doe dan op zijn minst een X aantal missies van het verhaal lijn 😡 "

  Is al vaker gebeurd, voor mensen die niet graag de campaign of zombies spelen zoals ik. Niets mis mee, enkel slim bekeken.