Nintendo hint naar nieuwe content in Fire Emblem Heroes

Nu Fire Emblem Heroes een aantal dagen uit is zijn spelers druk aan de slag om hun favoriete personages te verzamelen of de meest sterke teamleden bij elkaar te schrapen. Ook al debatteren fans zich suf over welke personages het best zijn komen veel fans er al achter dat ze toch wel meer van het spel willen. Nintendo laat weten dat het bedrijf daar wel plannen voor heeft.

Kouhei Maeda van Intelligent Systems laat weten dat spelers al snel nieuwe content kunnen verwachten. Volgens Maeda komt er ongeveer elke twee weken een nieuwe verhaallijn uit en komen er ook regelmatig nieuwe personages, spelmodi en skills uit. De focus tijdens het ontwikkelen van de game lag op Fire Emblem Awakening en Fates, dus die personages komen momenteel het meest voor.

Welke titel van Fire Emblem tijdens de volgende lading het spotlicht krijgt is niet bekend. Maeda laat weten nog niets te kunnen zeggen over de beschikbaarheid van personages uit aankomende titels als Fire Emblem Warriors of Echoes: Shadows of Valentia. Support voor de game blijft volgens Nintendo zo lang als er interesse in de game blijft.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Hmm valt me een beetje tegen van Nintendo dat ze de game ondersteunen zolang er interesse is. Begrijp me niet verkeerd hoor maar als de interesse over een paar maanden een stuk minder is en hun de stekker er dan zouden uittrekken vind ik niet kunnen.

 2.   
  RiiLaKuma's avatar

  ”sjaak19832015″ schreef, "Hmm valt me een beetje tegen van Nintendo dat ze de game ondersteunen zolang er interesse is. Begrijp me niet verkeerd hoor maar als de interesse over een paar maanden een stuk minder is en hun de stekker er dan zouden uittrekken vind ik niet kunnen."

  Is eigenlijk wel logisch. Als er geen relevant aantal mensen nog aan dit spel zit heeft het ook geen zin om er nog geld naartoe te gooien. Het spel is gratis en in-game aankopen zijn optioneel. Het voordeel is dat dit soort games vaak wel gespeeld blijven worden door mensen. Helemaal in Japan zijn dit soort spellen in trek en helemaal gezien deze app meer buzz rond zich heeft dan soortgelijke applicaties. Fire Emblem Heroes gaat voorlopig toch niet weg.