Mario Sports Superstars komt in maart naar de 3DS

Mario heeft zijn goede voornemens om meer te sporten weer doorgezet, want vanaf 10 maart komt Mario Sports Superstars naar de Nintendo 3DS. In het spel kun je kiezen uit vijf verschillende sporten die zowel online als offline met meerdere spelers te spelen zijn. Ook komen er 90 nieuwe amiibo-kaarten aan die bij het spel gebruikt kunnen worden.

In Mario Sports Superstars kun sportfanaten aan de slag met vijf verschillende sporten en 18 verschillende personages. Er kan 11-tegen-11 voetbal gespeeld worden waarbij tactiek en vaardigheid gebruikt moet worden om te winnen. Ook kan er golf, tennis, honkbal en paardrijden gespeeld worden. Alle sporten zijn geschikt om alleen of met anderen gespeeld te worden. Met meerdere spelers is het mogelijk toernooien te organiseren en spelen.

Naast het spel wordt er ook een nieuwe lijn amiibo-kaarten geïntroduceerd die 90 kaarten bevat. De kaarten zijn in pakjes te kopen in de winkel en bevatte vijf kaarten per pakje. Met de amiibo-kaarten kun je sterkere versies van personages ontgrendelen die in Mario Sports Superstars speelbaar zijn. Ook kunnen spelers met de amiibo-kaarten meedoen aan een speciale modus waarmee personages nog beter gemaakt kunnen worden. Bij de eerste reeks fysieke exemplaren van Mario Sports Superstars wordt een willekeurige amiibo-kaart geleverd. Hoeveel een pakje kaarten gaat kosten is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren