Activision onthult met Sabotage DLC eerste mappack voor Call of Duty: Infinite Warfare

Traditiegetrouw worden de Call of Duty-games na launch ondersteunt met diverse mappacks. Bij Call of Duty: Infinite Warfare is dit natuurlijk niet anders en nu is het eerste mappack voor deze shooter van Infinity Ward onthuld. Sabotage bevat een viertal multiplayermaps en voegt daarnaast een zombiemap toe aan Infinite Warfare.

De vier multiplayermaps heten Noir, Renaissance, Neon en Dominion, waarbij die laatste wellicht het meest interessant is. Dominion is namelijk een vernieuwde versie van de Modern Warfare 2-klassieker Afghan. De nieuwe zombiemap heet Rave in the Redwoods en beschikt over een jaren ’90-sausje. Beelden van zowel de multiplayermaps als Rave in the Redwoods zie je in de onderstaande video.

Het Sabotage DLC Pack is vanaf 31 januari beschikbaar voor de PlayStation 4-versie van Infinite Warfare. Call of Duty-spelers op de Xbox One en pc zullen nog wat langer moeten wachten totdat zij met deze nieuwe maps aan de slag kunnen.

 1.   
  nielsiebro's avatar

  meh

 2.   
  Throbert's avatar

  Nice

 3.   
  Downzilla's avatar

  geen mening

 4.   
  Papachico's avatar

  Ze krijgen dan misschien veel feedback van social media en forums maar luisteren doen zij niet, anders hadden zij ook niet zo’n troep spel gemaakt als deze.. (en elke voorganger tot aan MW3).

 5.   
  FireBallz's avatar

  Ben ik even blij dat ik deze zooi niet heb aangeschaft, ook de DLC ziet er werkelijk erbarmelijk uit. Ze zouden op een beetje krediet kunnen rekenen als ze deze DLC gewoon gratis maken, maar zo gul zijn die geldratten natuurlijk niet.