Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat is… Dead Rising 4? | Gameplay commentary

Wederom een nieuw format op GamersNET, eentje waarbij we hopen uitgebreid te kunnen informeren over nieuwe games!

In dit geval betreft het Dead Rising 4, waar eerder al een uitgebreide review en vervolgens ook een video review van verscheen op GamersNET.

Maar wat doet Dead Rising 4 precies? Binnen de franchise, maar ook voor jou als gamer. Wat kun je verwachten van het spel? Voor wie is deze game bedoeld? Dat alles − en meer − probeert Tom de beantwoorden in deze commentaarrijke gameplay-video.

 1.   
  Tom's avatar

  Mocht content als deze in de smaak vallen, zijn we vooral op zoek naar een fijne, vaste titel. Suggesties hiervoor worden zeker gewaardeerd! ­čÖé

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ge├»nspireerd op Totalbiscuit’s “WTF is..” of gewoon toeval? Hoe dan ook, wel leuk om dit soort items te blijven doen. Geeft toch een wat beter beeld van een game dan alleen een review

 3.   
  Sixty's avatar

  kreeg een beetje het idee van wat Dani├źl laatste keer probeerde met zijn nieuwe item, komt daar nog een aflevering van?

  als titel Wat Kun Je Verwachten……..

  en dan in het begin groot in beeld laten komen en vervolgens vervagen en het logo/mainmenu van de game laten zien?

  Ik denk dat dit soort items het beste werkt voor de franchises, maar laat maar meer komen.

 4.   
  Tom's avatar

  Wel degelijk geïnspireerd door TotalBiscuit. Ik verbaasde me laatst gewoon over hoe ontzettend laid back en relaxed dat soort simpele content eigenlijk kan zijn, en wilde daardoor wellicht eenzelfde vibe over proberen te brengen in onze eigen content.

  Origineel wil ik het ook zeker niet noemen (ik had sowieso begrepen dat meer Nederlanders “WTF is…” proberen na te bootsen), maar desalniettemin leek het mij een poging waard voor wat nieuwe content.

  En inderdaad. Ik zat ook al te spelen met iets van “Wat kun je verwachten van..”, vandaar dat de video op deze pagina ook zo heet. Weet alleen niet hoe Google-technisch zoiets zou zijn…

 5.   
  Mattiees's avatar

  geeft een goed beeld hoe de game is en voegt denk ik zeker wat toe aan de site. titel: ….,to buy or not to buy? ­čśŤ

 6.   
  Mjolnir's avatar

  Ik vind het een prettig concept. Uiteraard lees ik de reviews wel, maar een beetje gameplay beeld erbij geeft het net iets meer prijs. Mogen jullie vaker doen! 8)

 7.   
  gamerfriend01's avatar

  Leuk concept, graag meer van dit. Mogen ook gewoon wat gameplay videos zijn hoor. Ben eigenlijk wel benieuw wat de redacteuren allemaal gamen en deze video’s zouden leuk zijn om dat te laten zien

 8.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Ik kan niet wachten op de aflevering: WTF Is vore

 9.   
  Zeeha's avatar

  Leuk nieuw concept!