Kerstthema van Loot Gaming is ‘Space’; bevat onder andere Mass Effect en Destiny

Wij van GamersNET verwelkomen de doosjes van Loot Gaming inmiddels al enkele maanden steevast op onze deurmat. Deze abonnementendienst stuurt namelijk maandelijks een krat vol goodies van games toe, met elke editie weer in een vers thema gestoken.

De vorige novembereditie moet eigenlijk nog aankomen op ons hoofdkantoor voor een nieuwe unboxing, maar de wereld draait door en Loot Gaming bereid zich dus ook alvast voor op de komende kerstperiode. Deze december staat het bomvolle kratje in het teken van ‘Space’.


Wát er precies aan goodies in zal zitten, blijft natuurlijk een verrassing, maar als altijd doet Loot Gaming wel vier van de inbegrepen franchises uit de doeken. Deze Kerstmis bevat het kratje goedheden van het nog te verschijnen Mass Effect: Andromeda, Destiny, Ratchet & Clank en het recentelijk ook op console verschenen XCOM 2

Een abonnement op Loot Gaming start vanaf 31,95 dollar per maand, met verzendkosten vanuit de Verenigde Staten inbegrepen. Via de officiële website kun je Loot Gaming bestellen, en met onze code ‘GamersNET’ kun je maar liefst drie dollar korting scoren op alle soorten aankopen en abonnementen .

Meer van de Loot Gaming kratten (en hun inhoud) zien? Bekijk dan vooral onze Loot Gaming ‘Rumble’ Crate unboxing van vorige maand voor een voorproefje. Binnenkort ontvangen we ook de daaropvolgende novembereditie, waarvan uiteraard ook een uitgebreide ‘ontdozing’ van te vinden zal zijn, hier op GamersNET.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren