Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Gran Turismo Sport PSX 2016 Trailer

Tijdens de PlayStation Experience 2016 is een nieuwe trailer getoond van Gran Turisme Sport. De racetitel moet in 2017 verschijnen, maar wanneer is tot op heden nog onduidelijk.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik zou graag zien dat GT meer richting arcade zou gaan.. Nu is het echt een simulatie game [Wat overigens ook mooi is hoor,Begrijp me niet verkeerd]
  Maar persoonlijk vind ik dan wat meer arcade dan toch net wat leuker spelen, Een arcade racer game kun je nog eens snel oppakken. Bij dit soort simulatie games moet je echt continu dezelfde game blijven spelen wil je op dat niveau blijven…

  Ik zou het mooier vinden als ze dan de GT reeks zouden maken ala horizon.
  Wel dat ze het beeld zo mooi realistisch houden, Maar besturing/ervaring mag naar mijn mening meer arcade. Je/ik wil niet UREN/DAGEN spelen om 1 auto fully te kunnen upgraden. Dat is nu bij GT wel t geval vind ik..

  Mijn favo race game van playstation was op PS3 Dirt 1,2en 3. Maar ook DIRT is op ps4 naar simulatie gegaan. Dan houdt je niet veel meer over. Ja NFS. Maar NFS is enkel in het donker en daar heb ik dus ook een hekel aan, Ja het hoort bij de scene van underground race. Maar dan zit je vervolgens in de freeroom wereld en het blijf 24/7 donker…… sja in het donker valt het een stuk minder op of een game daadwerkelijk mooi is…. IMO creeren ze hierdoor dus het idee alsof ze het willen verbloemen.

  Maar goed, De simulatie racende speler moet ook aan zn trekken kunnen komen. En dan is GT echt wel een TOP race game. Die alles heeft wat je maar kan wensen.

 2.   
  Prolaxx's avatar

  Dit ziet er erg gaaf uit