Microsoft biedt verontschuldiging aan na Dead Rising 4 marketing

Microsoft heeft zijn verontschuldiging aangeboden na het uitzenden van een e-mail voor de Dead Rising 4 marketing-campaigne. In de mail stond een reeks letters die het geluid van een grommende zombie moest omvatten, maar niet iedereen zag dit zo. De mail werd ondertekend met de tekst: “NNNNGGGHHHAAAA”, die voor veel mensen deed denken aan een racistische term voor donkere mensen.


Microsoft besloot voor de gemoedelijkheid maar excuses aan te bieden. Larry “Major Nelsen” Hryb laat in de verontschuldiging weten het de volgende keer beter te gaan doen. Dead Rising 4 komt 6 december uit voor Xbox One en pc.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Hahahaha geniaal

 2.   
  3333/3333's avatar

  Typerend voor deze generatie, een stel huilbaby’s dat door het minst of geringste getriggerd wordt en overal racisme in wil zien. Mensen die zich door dit soort dingen beledigd voelen horen thuis in een inrichting.

 3.   
  RiiLaKuma's avatar

  Patriotic Pepe schreef, "Typerend voor deze generatie, een stel huilbaby’s dat door het minst of geringste getriggerd wordt en overal racisme in wil zien. Mensen die zich door dit soort dingen beledigd voelen horen thuis in een inrichting.
  "

  Mee eens. Ik zou een bepaald persoon ter voorbeeld noemen maar ik heb geen zin in een rechtszaak.

 4.   
  BearsRidingTanks's avatar

  RiiLaKuma schreef, "

  ”Patriotic Pepe” schreef, "Typerend voor deze generatie, een stel huilbaby’s dat door het minst of geringste getriggerd wordt en overal racisme in wil zien. Mensen die zich door dit soort dingen beledigd voelen horen thuis in een inrichting.
  "

  Mee eens. Ik zou een bepaald persoon ter voorbeeld noemen maar ik heb geen zin in een rechtszaak."

  Ik “denk” dat ik wel weet wie

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Patriotic Pepe schreef, "Typerend voor deze generatie, een stel huilbaby’s dat door het minst of geringste getriggerd wordt en overal racisme in wil zien. Mensen die zich door dit soort dingen beledigd voelen horen thuis in een inrichting.
  "

  DANK U!
  Het woord is niet eens goed geschreven DUS waarom zou Microsoft een excuses moeten maken voor een woord wat NIET eens bestaat?!! Mensen moeten ook beter lezen en/of niet zo snel de racecard weten te trekken als het niet nodig is!

  En mochten mensen toch dat woord willen gebruiken is DIT is de corecte manier voor ons witte volk om het te gebruiken. 😛

 6.   
  Thijs.'s avatar

  niks mis met die reclame zin slogan of wat het ook mag zijn. de mensen die het verkeerd opvatten zijn juist de boosdoeners

 7.   
  Maverick Warren's avatar

  als je dit al als racisme opvat heb je gewoon echt geen leven.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Jezus wat triest

 9.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  (Sorry Jezus)

 10.   
  mheiden21's avatar

  Geen idee wat er mis is gegaan met deze generatie, maar de racismekaart word tegenwoordig te pas en onpas getrokken.

 11.   
  Downzilla's avatar

  Trap er niet in!

 12.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Het klinkt meer als een kreun wat die rondborstige dames in Manga’s altijd uitkramen…