Batman: Arkham VR bestverkochte VR-game in PlayStation Store

De PlayStation VR ligt sinds vorige maand in de winkels. Deze virtual reality-headset wordt standaard geleverd met een demodisc, maar voor de echt meeslepende ervaringen zul je extra in de buidel moeten tasten. Dat werd massaal gedaan en cijfers van de PlayStation Store tonen dat Batman: Arkham VR daarbij de populairste game was.

Rocksteady’s VR-avontuur domineert de hitlijst van oktober en wordt opgevolgd door PlayStation VR Worlds. Ook Until Dawn: Rush of Blood en Here They Lie waren populair.

Dat Batman: Arkham VR een fantastische game is, kon je al lezen in onze review. Toch lijkt dat niet de enige factor te zijn die meespeelde, want het valt op dat de lijst gedomineerd wordt door laaggeprijsde titels. Full priced-games als RIGS en Battlezone staan relatief laag, terwijl ook deze lovende kritieken ontvingen. EYE: Valkyrie is met zijn negende positie de enige full-priced game in de top 10. Het is niet ondenkbaar dat de meeste gamers, na de aanschaf van hun PlayStation VR, niet veel geld meer over hadden op hun bankrekening.

1. Batman: Arkham VR
2. PlayStation VR Worlds
3. Until Dawn: Rush of Blood
4. Here They Lie
5. Tumble VR
6. Job Simulator
7. Gunjack
8. Driveclub VR
9. EVE: Valkyrie
10. Sports Bar VR
11. Keep Talking and Nobody Explodes
12. The Assembly
13. Wayward Sky
14. Headmaster
15. Tethered
16. RIGS Mechanized Combat League
17. Pixel Gear
18. Harmonix Music VR
19. Battlezone
20. Carnival Games VR

  1.   
    Leukste's avatar

    Waar is de game GN Tuktuk VR? 😛

  2.   
    Mike2165's avatar

    Hij is inderdaad erg goed maar wel zeer kort einde is wel creepy