Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Call of Duty: Infinite Warfare | Video Review

Call of Duty: Infinite Warfare bevat één van de betere singleplayer-ervaringen van de laatste jaren, aldus onze Leon 2.0. Maar hoe zit het met de multiplayer en de zombiemodus? Je ziet het in de review!

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Apart dat jullie niet praten over het feit dat de community in tweeën is gesplitst op de PC. Wanneer de je game op Windows 10 store koopt, kan je niet met Steam gebruikers samen spelen en andersom.

  De Windows 10 kopers van Call of Duty spelen namelijk op een andere server dan Steam gebruikers. Jammer dat zo’n dingen nooit worden vermeld in jullie reviews, zo’n technische aspecten mis ik wil.

  Snap best dat jullie misschien de game op de console hebben gespeeld, maar een beetje meer informatie geven over andere versie’s of wat er allemaal gebeurd, zou geen overbodige luxe zijn.

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Daar hebben we, zodra dit bekend werd, middels een nieuwsbericht voldoende aandacht aan gewijd. Zeker in een video review kan je nu eenmaal niet alles behandelen en moet je keuzes maken. Dan vind ik het niet de meeste prioriteit hebben om die paar Windows Store-users te waarschuwen dat ze de game beter via Steam kunnen kopen, als dat ook al een paar dagen terug duidelijk terug te vinden is op de site.