Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

LCS Worlds, Dota2 en Blizzcon | eSports Nieuws

Worlds is dit weekend ten einde gekomen, ook de ESL proleague S4 is weer voorbij en vandaag bespreken we de winnaars. Daarnaast gaan we het voor Broodbeleg hebben over Dota2, hebben we het over ThijsNL tijdens Blizzcon en leggen we uit waarom competitief WoW vreselijk is.

  1.   
    mattioza's avatar

    Ik heb toevallig ook de wedstrijd Handsomeguy tegen Thijs gezien, was vrij close. Is ook beetje het leuke van Hearthstone. Op dat niveau zijn ze zo aan elkaar gewaagd dat strategie, het trekken van de kaarten en vorm van de dag doorslaggevend is of je wint of in de groepsfase eruit gaat. (de kaarten en tactieken hebben ze wel onder de knie 😀 )

    En goh ja moet niet altijd over de 3 grootste e-sportgames van het Westen gaan, sterkte Broodbeleg!

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    LCS worlds. triggered. 😉

  3.   
    Broodbeleg's avatar

    Natuurlijk weet ik dat de Boston Major kwalificaties aan de gang waren, daar kan je niet om heen als je de game speelt. Ik volg echter maar 1 team en zeker uit de SEA, China of NA regio komen er nog wel eens verrassingen die ik als simpele e-sport ziel overzie. Het leek mij dat er zeker met dit soort grote toernooien (volgens mij rond de 3 miljoen dollar prijspot) er wel een korte vermelding kon komen. Uiteraard snap ik dat er een tijdslimiet zit op de videoitems en er de meest interessante onderwerpen worden gekozen. “Coppersan”’s vermelding vorige week was dan ook voor mij voldoende dat hij officiële doto toernooien achteraf wil behandelen. Dit is een keuze die jullie maken en daar kan ik uiteraard gewoon mee leven.

  4.   
    Thomsnov's avatar

    Wacht ff was SK Gaming niet Braziliaans?!