26 minuten aan zombie-gameplay in Call of Duty: Infinite Warfare

Aankomende vrijdag verschijnt Call of Duty: Infinite Warfare, en de daarbij horende remaster van Call of Duty: Modern Warfare. Veel fans van de serie kijken hier erg naar uit, met name naar de remaster.

Een ander belangrijk onderdeel van de tegenwoordige Call of Duty-games is de zombiemodus. In Infitite Warfare is deze modus teruggebracht naar de jaren ’80 met Zombies in Spaceland. In een retro-omgeving zal je het op moeten nemen tegen hordes ondoden. Nieuwe toevoegingen in de modus zijn de ATM en de Afterlife Arcade. In de ATM’s kan je geld opbergen zodat het niet verloren gaat als je sterft. Mochten de ondoden toch onverhoopt te sterk zijn, en ga je ten onder, dan biedt de Afterlife Arcade uitkomst. In deze retro spelcomputers kan je verschillende spelletjes spelen, terwijl je medespelers de ondoden te lijf gaan. Vul je tijdens het spelen je Soul Meter genoeg aan, dan zal je terugkeren uit de dood om je maten te helpen tegen de zombies.

YouTuber GamersPrey HD uploadde een video waarin we vast 26 minuten aan gameplay van deze modus kunnen zien. Check de video hieronder!

 1.   
  Throbert's avatar

  hadden nooit met zombies moeten beginnen in IW

 2.   
  Moodey's avatar

  Lol die graphics, zien er fkn basic uit.

 3.   
  Downzilla's avatar

  Ze zijn full retard gegaan. Vroeger waren de zombies nog in een beetje ‘griezelige’ setting. Nu is het hipster shit met vrolijke kleuren. Potverdedomme

 4.   
  PaNNa's avatar

  Ben sowieso al geen fan van Zombies, maar dit … Ik heb er geen woorden voor.