Teaser voor Forza Horizon 3 uitbreiding toont Lambo in de sneeuw

Naast de verschijning van het Alpinestars Car Pack voor Forza Horizon 3, had Playground Games vandaag nog iets in petto voor de spelers van de bejubelde arcade-racer. En datgeen was wel een (niet bijzonder subtiele) teaser naar de ‘grote DLC’ die onderweg is…

Het betreft een simpel, uitgerenderd beeld van een de Lamborghini Centenario, de cover-car voor de game, die zich ten midden van een bevroren landschap lijkt te bevinden. Opmerkelijk aangezien de setting van Forza Horizon 3, de Australische outback, absoluut niet bekendstaat om zijn hoge vorstgehaltes.


Downloadable content die ons en onze wagens meeneemt naar een kouder klimaat, dat is niks nieuws voor de Horizon-franchise. Voor voorganger Forza Horizon 2 verscheen immers Storm Island, waarbij het Mediterrane landschap plaatsmaakte voor een regenachtige modderpoel om in te racen.

Gaat een ijzig landschap te ver voor een arcade-racer, of wordt het juist hilarisch om met Lambo’s en Mustangs over de vorst te glibberen? Wij vermoeden zeker dat laatste, aangezien een beetje onderstuur in Forza Horizon 3 tot dusver aardig vermakelijk is gebleken.

  1.   
    mrb80's avatar

    Ook in het zuiden van Australie sneeuwt het ooit en is er vorst, gewoon werkelijkheid 😉

  2.   
    Tom's avatar

    Natuurlijk, op Kreta en zoveel meer (sub)tropische plekken ook. Dat wordt toch niet geïmpliceerd in het bericht?

  3.   
    sjaak19832015's avatar

    lekker driften door de omhooggevallen vliegende sneeuw laat maar komen. Het is met deze car pack eigenlijk 7 plus 1 auto gezien er een nieuwe barnfind is. Nu maar afwachten wanneer deze eerste uitbreiding van de season pass (niet te verwarren met de car pass) er is.

  4.   
    Riddle-me-this's avatar

    Sneeuw lijkt me wel vet. Klinkt als een interessante uitbreiding. Wat vind Tom hiervan?

  5.   
    WoKingNL's avatar

    Dit was mijn gok voor dit jaar, blijk ik nog gelijk te hebben ook! Vrienden vonden het unlikely haha!
    Ik ben nog lang niet klaar met de base game dus mooi dit.

  6.   
    Tom's avatar

    Lijkt mij serieus best tof, aangezien het haaks staat op wat de basegame voornamelijk voorschotelt. Ben wel benieuwd hoe ze de precieze locatie aan gaan pakken. Misschien dat het Playground Games’ winterse variant op Nieuw Zeeland wordt?