Call of Duty: Infinite Warfare beta met dag verlengd vanwege succes, of problemen?

Dit hele weekend is de beta van Call of Duty: Infinite Warfare bezig en eindigt oorspronkelijk vanavond om 19:00 uur. Echter, Infinity Ward en Activision verlengen de beta met een dag – dus tot en met morgen 19:00 uur – vanwege naar eigen zeggen ‘het grote succes’.

Infinite Warfare zal zonder twijfel ongelooflijk veel spelers hebben getrokken dit weekend, maar de reden van de verlenging zou ook prima door de problemen kunnen komen. Vrijdag waren de servers overbelast, werd de beta zomaar van de console afgegooid en waren storingen alom vertegenwoordigd. Een dag verlengen zou om die reden ook prima zijn.

Heb je weinig of niet kunnen spelen? Dan heb je vrijdag misschien weer kans, want dan houdt Call of Duty: Infinite Warfare weer een beta tot en met maandag.

 1.   
  mitchel1988's avatar

  Iemand bezig met deze Beta?
  Nu druk met Overwatch en vrijdag eindelijk BF1 🙂

 2.   
  Moodey's avatar

  Mag hopen dat niemand er mee bezig is, zou betekenen dat ie m gepreorderd heeft. En dat is tegen de ethische ”don’t forget: no pre orders guys” regels gaat.

 3.   
  PaNNa's avatar

  Zal wel zijn omdat de servers enkele uren eruit lag bij de launch, als ik me niet vergis bijna een halve dag. Heb hier en daar wat gameplay gezien.. Hoe zal ik het zeggen? Ik denk dat dit eentje is die hooguit 2x zal gespeeld worden door mezelf en gewoon zal verdwijnen onderaan in de kast.