Serieuze matchmaking-problemen bij beta Call of Duty: Infinite Warfare

De eerste multiplayer beta van Call of Duty: Infinite Warfare gaat niet van een leien dakje. Serieuze matchmaking-problemen zorgen ervoor dat het voor veel spelers bijna onmogelijk is om een potje te spelen.

Via Twitter laat Activision weten dat het op de hoogte is van de problemen en werkt aan een oplossing:

Experiencing issues with Matchmaking on the Infinite Warfare Beta? We’re aware and looking into it, Stay tuned for updates!
De beta duurt nog tot en met maandag. Volgend weekend vindt er wederom een testsessie plaats, die zich dan ook uitbreidt naar de Xbox One. Het is te hopen dat die minder problemen veroorzaakt.

  1.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ik heb al een redelijk aantal potjes kunnen spelen. Fantastische multiplayer dit jaar. Er mogen van mij nog een paar dingen gebalanceerd worden maar over de algemene gameplay heb ik weinig aan te merken. Voor mij de perfecte TTK en het boost systeem zorgt voor snellere gameplay zonder dat het een boost-fest word zoals Black Ops 3. Frontier is naar mijn mening de slechtste map in de beta. De andere maps zijn tof, zeker Frost en Precinct.

    De matchmaking problemen zijn zeker aanwezig. Het kan even duren voordat je in een lobby zit, maar als je er eenmaal inzit gaat het prima. Gelukkig is de muziek in de menu prima 😉