Details beta Call of Duty: Infinite Warfare onthuld

Activision heeft zojuist meer informatie onthuld over de beta van Call of Duty: Infinite Warfare. Gelukkige bezitters van een code kunnen tussen 14 en 17 oktober met de nieuwe COD aan de slag, om vervolgens na een korte pauze tussen 21 en 24 oktober verder te knallen.

Op zijn blog vertelt Activision uitgebreid wat we van de beta kunnen te verwachten. Hieruit blijkt dat we aan de slag kunnen met drie combat rigs: Warfighter, Merc en Synaptic. Ook de eerder onthulde Mission Teams-feature, die missies in teamverband introduceert, maakt zijn opwachting.

Naast publieksfavorieten Team Deathmatch, Domination en Kill Confirmed, kunnen we volgens Activision ook “enkele verrassingen” verwachten wat de modi betreft. Eén daarvan is Defender, waarin het de bedoeling is om een drone over te nemen en deze zo lang mogelijk te verdedigen. Je kunt de modi spelen op de maps Frontier, Frost en Throwback.

Om toegang te krijgen tot de beta, moet je Infinite Warfare pre-orderen bij een van de deelnemende winkels. Check de Activision Blog voor een compleet overzicht van wat de beta te bieden heeft.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Ze mogen hun BETA houden. Geen PC Beta , dan heb ik helemaal geen interesse.

 2.   
  mmx's avatar

  en van mij mogen ze die bestanden ook houden ik hoef ze niet. En aan de game geef ik ook geen geld uit .

 3.   
  FireBallz's avatar

  Ook wel echt sneu dat ze een closed beta organiseren, niet eens een open. Als je ons nog een beetje enthousiast wil maken, kan je hem beter op open zetten.