Legacy Edition van Call of Duty: Infinite Warfare vereist 130 GB schijfruimte

Voor Call of Duty-liefhebbers belooft dit een prima najaar te worden. Naast Infinite Warfare verschijnt immers ook nog de remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare. Vooralsnog is Modern Warfare Remastered niet los aan te schaffen, maar enkel te verkrijgen indien je de Legacy Edition van Infinite Warfare aanschaft. Om deze beide games tegelijkertijd op je console geïnstalleerd te hebben staan, zul je echter flink wat schijfruimte vrij moeten maken.

Aangezien Modern Warfare Remastered volledig gedownload moet worden, en zonder multiplayer naar verluidt zo’n 40 GB groot is, zal het je niet verbazen dat er voor het totaalplaatje nog flink wat meer ruimte op je harde schijf benodigd is. Op de achterkant van een Frans hoesje van de Legacy Edition van Call of Duty: Infinite Warfare staat vermeld dat je maar liefst 130 GB vrije schijfruimte nodig hebt voor beide games. Kortom, meer dan een kwart van de schijfruimte van de reguliere PlayStation 4 en Xbox One. Met de komst van onvermijdelijke patches zal dit daarnaast ook alleen nog maar toenemen.

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Neolite's avatar

  De oorspronkelijke opslagruimte was natuurlijk al niet genoeg bij de launch, daarnaast zijn dit twee games en kan je de totale opslag dus rustig halveren. Neemt niet weg dat het wel wat aan de vele kant is.

 2.   
  emilius23's avatar

  Sony en Microsoft wisten toch goed genoeg bij de launch van hun ps4 en Xone dat games zo veel ruimte gingen innemen op de harde schijf . Waarom lanceren ze dan consoles met maar 500gb opslagruimte.

 3.   
  PSPfreaky's avatar

  Dit kan toch niet?! Alsof je 2x Grand Theft Auto V op je PC hebt staan (2x 67,5GB).

 4.   
  mmx's avatar

  Ze kunnen er beter een nieuwe harde schijf bij geven 😳

 5.   
  PaNNa's avatar

  Dit is wel echt veel hoor , maar geen probleem. Heb nog 117Gb op m’n eerste schijf en nog 911Gb op m’n tweede.

 6.   
  Throbert's avatar

  Voordeel van een 1TB Xbox

 7.   
  PaNNa's avatar

  ”emilius23″ schreef, "Sony en Microsoft wisten toch goed genoeg bij de launch van hun ps4 en Xone dat games zo veel ruimte gingen innemen op de harde schijf . Waarom lanceren ze dan consoles met maar 500gb opslagruimte.
  "

  Dit heet marketing, zo verkopen ze weer extra schijven en het is goed voor de industrie. Dat is toch hun redenering die ik hier uit kan maken.

 8.   
  3333/3333's avatar

  Wordt tijd dat ze bij Sony ook eens met ondersteuning komen om games op een externe harde schijf te installeren.

 9.   
  Leon 2.0's avatar

  Sniper Elite schreef, "Wordt tijd dat ze bij Sony ook eens met ondersteuning komen om games op een externe harde schijf te installeren. "

  Zou een welkome toevoeging zijn inderdaad. Het vervangen van je interne harde schijf is dan wel een peulenschil, maar een externe schijf geeft veel meer flexibiliteit.

 10.   
  NietNickMeneer's avatar

  Best pittig kut… ik heb nog maar 20gb over :/

 11.   
  FireBallz's avatar

  Ik word steeds blijer dat ik vooralsnog heb besloten geen geld te stoppen in Activision dit jaar.

 12.   
  Gabbersouth's avatar

  ik heb nu juist voor al mijn games te kunnen instaleren de niewste en beste 10tb hdd gehaalt en mijn oude 1tb ssd schijven verkocht simpel deze hdd kost 440 terwijl als je 10tb aan ssd wil kopen je duizenden euros kwijt ben deze 130 gb kan dr makkelijk bij haha

 13.   
  Gamernldemi's avatar

  Dan moet ik eve me ps4 eve op Schoonen 🙁