Multiplayer beta Call of Duty: Infinite Warfare onthuld

Op de Gamescom was de multiplayer van Infinite Warfare afwezig en daar uitten wij onze zorgen over in onze preview. Nu blijkt echter dat Activision wel degelijk vertrouwen heeft in de multiplayer, want het bedrijf durft het aan om een beta te organiseren.

Dankzij deze beta kunnen gamers voor de release al aan de slag met de multiplayer van Infinite Warfare. De probeerversie verschijnt op 14 oktober op de PlayStation 4 en komt op een later, nog onbekend tijdstip ook naar andere apparaten. Het is nog niet duidelijk of de beta voor iedereen toegankelijk zal zijn.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  De multiplayer ziet er echt slecht uit. Dikke flop als je het mij vraagt. Lijkt meer op Halo of Titanfall 2 dan op COD.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Microsoft heeft er goed aan gedaan door de exclusiviteit van de DLC te laten vallen. Nu besparen ze verschillende miljoenen. Dit is ook meer een Sony game, want Sony staat de laatste jaren gelijk aan een grote flop.

 3.   
  Throbert's avatar

  Wel anders dan BO3, maar moet ff de beta spelen om te zien of het wat wordt

 4.   
  FireBallz's avatar

  Ze zouden echt, maar dan ook echt de grootste leiers zijn als ze de beta closed houden. Ik heb al wat multiplayer gezien en ik vind het maar allemaal schameltjes hoor, ben blij dat ik MW1 erbij heb. Multiplayer is namelijk gewoon letterlijk een tweak van Black Ops III. Sorry hoor Activision en Infinity Ward, maar jullie moeten óf minimaal 2 DLC’s gratis maken, óf volgend jaar echt een topper neerzetten, want anders zijn zelfs de 12/13 jarige Future-Fanboys weg. En dat is nou juist waar Call of Duty het van moet hebben.