Agent 47 gaat naar Thailand in nieuwe episode Hitman; verschijnt 16 augustus

Inmiddels zijn er al drie episodes van Hitman verschenen. Onze Daniël vond de vorige een klein beetje tegenvallen, maar wellicht maakt de vierde episode dat goed. Vandaag is bekendgemaakt dat die op 16 augustus zal verschijnen.

In episode 4 gaat Agent 47 naar Bangkok, waar hij de zanger van indie-band The Class moet uitschakelen. Ook de advocaat van die beste man staat op de lijst van de kale huurmoordenaar. Beide doelwitten verblijven in het Himmapan-hotel aan de rivier Chao Phraya.

De vierde episode bevat 65 verschillende uitdagingen, en natuurlijk worden er ook allerlei nieuwe stukken uitrusting, wapens en voorwerpen toegevoegd. Zo krijgt Agent 47 nóg meer mogelijkheden om zijn doelwitten uit te schakelen.

De laatste twee episodes van Hitman zullen zich afspelen in respectievelijk de Verenigde Staten en Japan. Check hieronder de videoclip van het nummer Are We Stars van The Class die ontwikkelaar IO Interactive heeft uitgebracht.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Één van de grootste kritieken die alle Hitman episodes hebben gehad was natuurlijk de middelmatige voice overs en dialogen en dat er geen accenten waren bij de NPC’s.

    Ik hoop echter dat ze dat probleem nu ook echt AANPAKKEN!
    En dat helemaal in een gebied als Thailand!

  2.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Ladyboy vermomming confirmed?

  3.   
    MikeGevers's avatar

    BearsRidingTanks schreef, "Ladyboy vermomming confirmed? "

    Ik zou ernstig teleurgesteld zijn als dat niet zo was 😛