Moeilijkste achievement in Overwatch leidt tot oneindige frustratie | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Als je het ons vraagt is Blizzards nieuwe shooter ongekend verslavend en heerlijk uitgebalanceerd, zoals onze Leon 2.0 al schreef in zijn Overwatch review, maar dat wil niet zeggen dat de game altijd even leuk is. Zo zijn er bepaalde, ongekend moeilijke achievements aanwezig in het spel, die een gamer tot waanzin kunnen duwen.

Lucio’s eigen achievement “The Floor Is Lava” moet nog wel het beste voorbeeld zijn van een prestatie die niet veel mensen kunnen behalen. YouTuber Salty Phish probeerde het alsnog (voordat de achievement generfed werd) en dat leidde tot een aantal bizarre en frustratievolle momentjes. Check in de video hieronder of de beste man er überhaupt in slaagt de achievement te behalen…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Pokémon Go terug naar de virtuele wereld.

Eet smakelijk!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Kan me ook helemaal ingaan met die jongen. Wan ook ik had een k#t psn trophy die ik WILDE hebben, wat overgens ook de laatste was voor mijn Platinum.

    Als ik dan ook Watch_Dogs zeg weten de meesten wel over welke trophy/achievement ik bedoel.

  2.   
    Leukste's avatar

    Volkomen begrijpelijk als je echt die ene achievement wil hebben.

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "Kan me ook helemaal ingaan met die jongen. Wan ook ik had een k#t psn trophy die ik WILDE hebben, wat overgens ook de laatste was voor mijn Platinum.
    Als ik dan ook Watch_Dogs zeg weten de meesten wel over welke trophy/achievement ik bedoel. "

    Voor of na de nerf (van 21 augustus)? Die van mij was van ervoor. Jij vast ook. 8)

  3.   
    Ey-Wha's avatar

    Ik ze bijna allemaal behalve die van Ana en die van 50 stuff voor een hero!