Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Marcel zegt Sorry, ESL one is gespeeld en Esports gaat VR!? | eSports Nieuws

In deze Esports nieuws aflevering gaan we het hebben over Marcel’s spijtbetuiging. Heeft SK Gaming ESL ONE gedomineerd en vragen we ons hardop af of Virtuel Reality gebruikt kan worden met Esports. Wat denk jij?

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Excuses niet aanvaard, en ik verwacht financieel gecompenseerd te worden voor de frustratie die de laatste aflevering me heeft opgeleverd. Ik ben vandaag in een goede bui dus laten we het maar houden op 80 euro en dan is alles weer vergeten en vergeven. Ik verwacht binnen nu en 3 dagen een PM van een van de redacteuren zodat we alles netjes kunnen afhandelen. Alvast bedankt.

  2.   
    3333/3333's avatar

    Valve heeft vandaag zelfs aangekondigd alle goksites te gaan vragen om te stoppen met het gebruiken van het Steam item trading systeem. Uiteraard nemen ze verdere stappen als die goksites geen gehoor geven aan het verzoek. Was wat betreft aan het aanwijzen van schuldigen toch even belangrijk om helder te krijgen dat het niet Valve was die de boel oplichtte, goed dat dat nu is rechtgezet.

    http://store.steampowered.com/news/22883/

  3.   
    Broodbeleg's avatar

    Wat was het oude toernooisysteem van LuL? Was dat eerst enkel BO1? BO3 en BO5 voor Grand Finals bij Dota2 zijn ranzend populair en geeft een eerlijke kans aan alle teams.