Xbox-games toch niet allemaal naar pc, aldus Microsoft

We hebben een mooie nieuwsweek op GN, met natuurlijk de eerste vangsten in Pokémon Go en het nieuws dat alle Xbox-games in de toekomst naar pc komen. Het blijkt nu dat Yusuf Mehdi van de afdeling Windows and Devices Group, iets heeft gezegd dat niet helemaal de bedoeling was.

Microsoft wil zich namelijk niet vastleggen aan de ambitie om alle Xbox-games in de toekomst naar pc te brengen:

Every new title published from Microsoft Studios that we showed onstage at E3 this year will support Xbox Play Anywhere and will be easily accessible in the Windows Store.
Er werden op E3 heel veel Play Anywhere-titels getoond, maar voor de lange termijn zullen we dus per game horen of deze toffe functie wordt toegevoegd. Het is dus vooral hopen op aankondigingen rond Forza Motorsport 7 en Halo 6.

 1.   
  Invictus's avatar

  Jammer, had het graag zien gebeuren!

 2.   
  GamesPlayers123's avatar

  de kans is uiterst klein dat Forza en Halo naar pc komen. dat zijn juist de series die de Xbox One moeten verkopen.
  wel jammer uiteraard

 3.   
  Tom's avatar

  ”GamesPlayers123″ schreef, "de kans is uiterst klein dat Forza en Halo naar pc komen. dat zijn juist de series die de Xbox One moeten verkopen.
  wel jammer uiteraard"

  Laten we Forza Motorsport 6 Apex en Forza Horizon 3 niet vergeten: die zijn gewoon onderweg naar Windows 10. Denk juist dat Microsoft daarmee aangeeft ook de system sellers ook naar pc te willen brengen. Een terugkeer van Halo op Windows zou ook zeker niet misstaan, geeft de serie mogelijk weer de imago-boost die het al een tijdje nodig heeft.

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Gelukkig vind ik alleen Forza Horizon 3 interessant, weet alleen niet of ik zin heb om de Windows store te gebruiken.