Jon Snow speelt slechterik in Call of Duty: Infinite Warfare

Wat hebben Game of Thrones en Call of Duty met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht vrij weinig, maar toch is er één sleutelfiguur dat beide franchises verbindt: Kit Harington. De meeste mensen zullen deze jongen kennen als Jon Snow uit Game of Thrones, maar Activision heeft onthuld dat hij later dit jaar ook zijn opwachting maakt in Call of Duty: Infinite Warfare.

Harington vertolkt de antagonist in de serie. Dit is overigens niet de eerste keer dat Activision bekend talent inhuurt om de slechterik te spelen: onder andere Christopher Meloni en Kevin Spacey gingen Harington al voor. Check de Call of Duty Facebook-pagina voor een voorproefje.

 1.   
  Basman01's avatar

  link is tijdelijk onbeschikbaar gezet op de app 0_o :p

 2.   
  djonnieboy97's avatar

  omg yes 😀

 3.   
  FishHookz's avatar

  Net wanneer je denkt dat mensen doorhebben dat Call of Duty gewoon slecht is en Battlefield 1 beter is komen ze met zoiets en zal iedereen het toch kopen 🙁

 4.   
  Throbert's avatar

  Maar zal deze maim villain ook wel wat weten?

 5.   
  Downzilla's avatar

  Past wel bij cod, die gast kan niet acteren.

 6.   
  420blazeit's avatar

  Ik weet niet wat het is maar over het algemeen zijn acteurs uit GOT in andere films (of games nu) heel kut. Zal hier wel geen uitzondering op zijn.

 7.   
  Sa.'s avatar

  420blazeit schreef, "Ik weet niet wat het is maar over het algemeen zijn acteurs uit GOT in andere films (of games nu) heel kut. Zal hier wel geen uitzondering op zijn."

  Ja dat komt voornamelijk omdat ze extreem getypeerd zijn denk ik. Zoals dit nieuws item ook al laat zien, Kit Harington wordt neergezet als Jon Snow, omdat mensen hem gewoon niet anders kennen. Nu maar hopen dat Harington goed genoeg is om uit Jon Snow te stappen en een vette antagonist neer te zetten! Jammer dat hij dit moet gaan bewijzen in zo’n (naar alle waarschijnlijkheid) afgezaagd verhaal van CoD. 😛

 8.   
  Bosnegert's avatar

  beste acteur uit got bij de beste shooter van het jaar

 9.   
  Downzilla's avatar

  @Bosnegert Peter Dinklage in Little Big Planet?