Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Escape Room en FIFA 17 | GamersNET Vlog #47

Deze week mocht Daniel naar Parijs voor FIFA 17 en dat is alle informatie die jullie gaan krijgen! Marcel en Peter mochten meer delen, namelijk hun avonturen in de Escape Room voor Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter.

  1.   
    djonnieboy97's avatar

    weer een top vlog 😀

  2.   
    jelte23's avatar

    Leuke vlog!!

  3.   
    AtomicDogg's avatar

    Toen Daniel zei dat die naar een event ging voor een game die op de E3 aangekondigd gaatworden dacht ik aan een nieuwe serie, was wel een verassing toen die zei dat het voor FIFA 17 was, daarvan weten we dat er elk jaar een nieuw deel van komt.

  4.   
    jelte23's avatar

    Er zou toch in deze vlog een overwatch goodiepakket te winnen zijn, of heb ik het vrijdag verkeerd gelezen. Ik doe in ieder geval mee voor die toffe prijs. Kan altijd nog zijn dat het een secret give away is natuurlijk!!

  5.   
    Thomsnov's avatar

    Leuke vlog

  6.   
    Datastream1974's avatar

    😀 Weer een hele leuke vlog.

  7.   
    Daniel Z's avatar

    AtomicDogg schreef, "Toen Daniel zei dat die naar een event ging voor een game die op de E3 aangekondigd gaatworden dacht ik aan een nieuwe serie, was wel een verassing toen die zei dat het voor FIFA 17 was, daarvan weten we dat er elk jaar een nieuw deel van komt."

    Tja, EA blijft graag geheimzinnig en is heel strikt omtrent de aankondiging van een nieuwe FIFA. Dat er echt zo’n streng embargo op zat vond ik ook vrij apart.

  8.   
    Sixty's avatar

    leuke vlog, ben benieuwd naar de E3 vlogs

  9.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    Zoveel vlogs al? Wat gaat de tijd toch snel als je plezier hebt 😀

  10.   
    Zeeha's avatar

    Leuke vlog weer! Kijk al uit nar de E3-vlogs!!