Trailer Call of Duty: Infinite Warfare heeft inmiddels al anderhalf miljoen dislikes

Wij bij GamersNET rouwen niet om een dislike meer of minder op ons Youtube-kanaal. Activision ook niet, maar voelde zich wel genoodzaakt te reageren toen de Reveal Trailer van Infinite Warfare iets meer dan een half miljoen dislikes had.

Dat aantal is inmiddels verdrievoudigd. De trailer van Infinite Warfare telt op het moment van schrijven meer dan anderhalf miljoen dislikes, en dat aantal blijft maar groeien. Daar tegenover staan iets meer dan tweehonderdduizend likes.

Het lijkt erop dat de publieke opinie van de Youtube-kijkers zwaar in het nadeel van Call of Duty is, en velen vestigen hun hoop dan ook op de remastered versie van Call of Duty: Modern Warfare. Of het daadwerkelijk zo erg gesteld is met de serie moet blijken uit de verkoopcijfers.

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  Kaiszer's avatar

  Ach, het is een goede poging om een heldere feedback te geven. Maar ik denk dat deze game toch wel weer gaat verkopen. De meesten gaat eerst even bitchen en kopen het dan toch (als ik naar mijn eigen omgeving kijk)

 2.   
  ScorpionNL's avatar

  Als de MP niet veel veranderd is er niet zo veel aan de hand voor COD. Want die MP staat al jaren als een huis. Het voelt altijd vertrouwt als je begint met spelen, maar dat is mijn mening.

 3.   
  AllardK's avatar

  Tja, wat ze zeiden over BO2 die was ook heel vaak gedisliked maar dat werd wel de succesvolste COD, hoop hetzelfde bij Infinite warfare

 4.   
  Downzilla's avatar

  @AllardK Er is een klein verschil tussen de op dat moment meest gedislikede cod trailer(60.000 dislikes) en de op 3 na meest gedislikede video op heel youtube. (over een paar dagen waarschijnlijk nummer 2 met atm 1,7 miljoen).

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb zelfs vernomen dat mensen multi accounts hebben, of speciaal aanmaken alleen om te dislike. 🙄