Release Mass Effect: Andromeda uitgesteld naar 2017

Slecht nieuws voor liefhebbers van de Mass Effect-franchise, want ontwikkelaar BioWare heeft zojuist laten weten dat de geplande release in 2016 niet gehaald gaat worden. Aaryn Flynn, general manager bij Bioware, laat weten dat het de goede kant opgaat met de ontwikkeling van Mass Effect: Andromeda, maar dat de game desalniettemin vertraagd wordt. De RPG moet nu in het begin van 2017 gaan verschijnen.

Echt een verrassing is dit uitstel overigens niet. Eerder liet de financieel directeur van EA, Blake Jorgensen, bij de bekendmaking van de financiële resultaten van het bedrijf al doorschemeren dat de nieuwe Mass Effect een release in 2016 niet zou gaan halen.

BioWare laat tevens weten dat we, zoals verwacht, bij de EA Play-persconferentie op 12 juni, voorafgaande aan de E3, een update mogen verwachten omtrent Mass Effect: Andromeda.

  1.   
    ScorpionNL's avatar

    Vind het persoonlijk niet erg. Moet nog aan 3 beginnen :p

  2.   
    Neolite's avatar

    Jammer, maar het zat er wel dik aan te komen.

  3.   
    nuclearnemo's avatar

    Hadden de meeste mensen al wel rekening mee gehouden denk ik. Dus als een verassing komt het niet, alhoewel het natuurlijk jammer is.

  4.   
    Moon-Hero's avatar

    Cries in Spanish

  5.   
    gamerfriend01's avatar

    Volgens mij kan dit nog een exclusive worden voor Ps4 of xbox one. Is het al aangekondigt dat hij op alle systemen verschijnt

  6.   
    stan_the_manNL's avatar

    Ik neem niet aan dat deze titel exclusief wordt voor een van de twee platforms, ik vind het prima dat de game wordt uigesteld. Was er nog niet echt heel hyped voor en een game uitbrengen die nog niet af is kan nooit goed zijn

  7.   
    Hitman047's avatar

    Platformen zijn al aangekondigd (Xbox One, PS4 en PC), maar waarom zouden ze van zo’n grote franchise een exclusive maken? Daar profiteert toch niemand van?

    Waarschijnlijk is er ook geen enkele consoleboer die het geld daar voor over heeft.