Activision reageert op dislikes Infinite Warfare-trailer

De reacties op de onthulling van Call of Duty: Infinite Warfare waren niet mals. Veel gamers lieten luidkeels hun onvrede horen en dit uitte zich ook op YouTube: de onthullingstrailer ontving bijna drie keer zoveel dislikes als likes.

Activision-directeur Eric Hirshberg kreeg hier vragen over tijdens een recente investeringsbijeenkomst. De beste man reageerde opvallend luchtig op de controverse:

You gotta love the passion. There aren’t many entertainment franchises that can generate the kind of passion that Call of Duty can, and that’s a good thing.
Hirshberg wees er tevens op dat dit niet de eerste keer is dat fans boos zijn. De onthullingstrailer van Black Ops 2 had de meeste dislikes ooit, maar werd uiteindelijk de bestverkopende game uit de franchise. Er is dus nog hoop voor Infinite Warfare.

 1.   
  Throbert's avatar

  Mensen moeten niet zo kinderachtig gaan doen en een video gaan disliken omdat het je niet aanspreekt. Je weet letterlijk niks van het spel, dus gedraag je. Haten op CoD doen mensen tegenwoordig omdat iedereen het doet en omdat ze dan cool lijken. Gedraag je

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Ik snap de mensen niet helemaal die zeggen dat ze het niks vinden en het dan toch gaan kopen…

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Ben ik de enige die de game wel vet vind want ik heb in het first person gedeelte jou 0 keer zien springen ik denk zelf dat het een 1 keer per leven ability is

 4.   
  RikZonderC's avatar

  Ik vind dit soms best wel zielig voor een ontwikkelaar. Er zijn heel wat mensen die veel tijd en liefde in deze game hebben gestoken, en dan krijg je dit.

 5.   
  Downzilla's avatar

  Ik vind het belachelijk dat mensen de video gaan disliken omdat ze het niet leuk vinden…………..

 6.   
  Codename_black's avatar

  Downzilla schreef, "Ik vind het belachelijk dat mensen de video gaan disliken omdat ze het niet leuk vinden………….. "

  Daar is de dislike knop toch voor?

 7.   
  FireBallz's avatar

  Ik vind het er best leuk uitzien. Niet geliket, maar ook niet gedisliked. Overigens gaat CoD het denk ik dit jaar wel verliezen van Battlefield.

 8.   
  jimmymenNL's avatar

  het word ook wel weer een veel verkopende game omdat de meeste cod 4 remaster willen hebben en omdat je die niet los kan krijgen

 9.   
  D_Dog's avatar

  Seriously? Mensen gaan janken over dislikes? Als de video je niet aanstaat dislike je, heel simpel.
  Daarbij is Call of Duty jaarlijkse terugkerende troep die steeds verder de toekomst in gaat. Wellicht leuk voor de jonge kids die zo ‘mindblown’ zijn van de ‘mooie futuristische graphics’ (check de haakjes), maar waar is de echte inovatie? Een open world CoD? Ik heb wel wat ideetjes hoe dat er weergaloos uit kan zien.

 10.   
  Michael Hunterz's avatar

  Mocht er binnenkort een MP Trailer online komen en die er goed uit zien dan Praten ze wel anders.. Want BO3 was ook ‘tever’ in de toekomst…

 11.   
  Hillianii's avatar

  D_Dog schreef, "Seriously? Mensen gaan janken over dislikes? Als de video je niet aanstaat dislike je, heel simpel.
  Daarbij is Call of Duty jaarlijkse terugkerende troep die steeds verder de toekomst in gaat. Wellicht leuk voor de jonge kids die zo ‘mindblown’ zijn van de ‘mooie futuristische graphics’ (check de haakjes), maar waar is de echte inovatie? Een open world CoD? Ik heb wel wat ideetjes hoe dat er weergaloos uit kan zien. "

  Hahaha precies dit!
  Check die mensen die hierboven als een stelletje mietjes ineens het allemaal zielig vinden voor COD ๐Ÿ˜€

 12.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Activision moet een keer naar hun community luisteren. Met zijn reactie zegt hij eigenlijk schouderophalend ‘we verdienen toch wel genoeg aan deze game’. De arrogantie! Bah.

 13.   
  Dynastickiller's avatar

  Mensen haten altijd op zulke “toekomstige” spellen, ik vind Black ops3 ook niet mooi met al dat neppe gedoe maar het speelt super lekker en ik ga ook zeker infinite warfare kopen! Vooral om de remake van modern warfare ๐Ÿ˜›

 14.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik zie echt totaal geen passie in deze game! Maar dat had ik ook niet met andere CoD-games toen ik ze kocht. Ik zie eerder de dollar tekentjes in de ogen van de ontwikkelaars en uitgever. Als je om je fans geeft ga je niet elk jaar een game uitbrengen die net zo goed een DLC kan zijn van de vorige game. En de games zien eruit alsof ze uit 2010 komen. En de prijzen zeggen al genoeg…

 15.   
  Crazysamuel's avatar

  Ach er zijn ergere dingen dan een trailer disliken.
  Ik heb zelf totaal niks met call of duty ben meer een battlefield gamer,

  Hate is the new like.
  Gewoon de trend volgen anders hoor je er niet bij ๐Ÿ˜›

 16.   
  Jarek's avatar

  Die dislikes zeggen helemaal niets.

  Zoals altijd is er weer een hoop onvrede over de opkomende Call of Duty en zoals altijd zal het gewoon weer ontzettend goed verkopen. Ikzelf besteed mijn geld liever ergens anders aan.

 17.   
  Sa.'s avatar

  Throbert schreef, "Mensen moeten niet zo kinderachtig gaan doen en een video gaan disliken omdat het je niet aanspreekt. Je weet letterlijk niks van het spel, dus gedraag je. Haten op CoD doen mensen tegenwoordig omdat iedereen het doet en omdat ze dan cool lijken. Gedraag je"

  Onzin, op deze manier laat de community zien dat ze de franchise de verkeerde kant op vinden gaan. De trailer was ook gewoon ontzettend slecht. Daarnaast is het concept van de game naar mijn mening ontzettend hetzelfde elk jaar, en dat komt van iemand die al heel snel blij is met een beetje verandering. ๐Ÿ˜‰

 18.   
  Throbert's avatar

  De community zegt al jaren dat de franchise de verkeerde kant opgaat. Denk je nou werkelijk dat Activision kijkt naar het aantal Youtube dislikes? Zij zien in november weer al het geld binnen stromen en blijven deze games maken.

 19.   
  PaNNa's avatar

  Wel, het zijn er toch enorm veel ๐Ÿ˜ณ

 20.   
  hallo0's avatar

  Dit is ook verdiend, de laatste 3 cod hadden niks nieuws en de mensen die bleven het kopen als een zombie.
  Ze moeten is een keer meer hun best doen voor een cod game en niet ouwe stront door een texture pack heen halen.
  En ik bedoel in de ruimte……WTF

 21.   
  gamerfriend01's avatar

  Ik zal het voor de mensen van Activision zeer simpel uitleggen: -dislike= slecht, like=goed

 22.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik zie eerder de dollar tekentjes in de ogen van de ontwikkelaars en uitgever.

  En bij EA games heb je dit nooit.

 23.   
  NLkevvNL's avatar

  volgens mijn , draait het aleen maar om het geld, , neem een goed voorbeeld, Blizzard, luistert namelijk wel erg goed naar de fans

 24.   
  Moodey's avatar

  Allemaal mensen die zeggen dat CoD altijd t zelfde is terwijl we inmiddels van ground based combat naar semi verticaal, naar de ruimte zijn gegaan in 3 games. Stelletje haathipsters. En dan weer roepen dat je een remaster wil en dan krijg je hem en ga je zeggen dat je het een goedkope truc vindt van Activision en dat ze niet naar je luisteren. En het feit dat iedereen ging huilen bij MW3 dat t t zelfde is en nu CoD eindelijk vernieuwd iedereen weer terug wil. Hypocrisie alom.

 25.   
  Supermanneke's avatar

  Moodey schreef, "Allemaal mensen die zeggen dat CoD altijd t zelfde is terwijl we inmiddels van ground based combat naar semi verticaal, naar de ruimte zijn gegaan in 3 games. Stelletje haathipsters. En dan weer roepen dat je een remaster wil en dan krijg je hem en ga je zeggen dat je het een goedkope truc vindt van Activision en dat ze niet naar je luisteren. En het feit dat iedereen ging huilen bij MW3 dat t t zelfde is en nu CoD eindelijk vernieuwd iedereen weer terug wil. Hypocrisie alom."

  ’t Zit hem vooral in het feit dat de remaster niet los verkocht wordt.

 26.   
  Codename_black's avatar

  Supermanneke schreef, "

  ”Moodey” schreef, "Allemaal mensen die zeggen dat CoD altijd t zelfde is terwijl we inmiddels van ground based combat naar semi verticaal, naar de ruimte zijn gegaan in 3 games. Stelletje haathipsters. En dan weer roepen dat je een remaster wil en dan krijg je hem en ga je zeggen dat je het een goedkope truc vindt van Activision en dat ze niet naar je luisteren. En het feit dat iedereen ging huilen bij MW3 dat t t zelfde is en nu CoD eindelijk vernieuwd iedereen weer terug wil. Hypocrisie alom."

  ’t Zit hem vooral in het feit dat de remaster niet los verkocht wordt."

  en het feit dat de vernieuwing niet de vernieuwing/verbetering is waar best een groot deel van de spelers om vragen.
  Maar het is makkelijk om iemand een haathipster te noemen met een andere mening.

 27.   
  Ginko-Fox's avatar

  al die mensen die zeggen dat je niet cool bent als je niet met de rest mee loopt moet ik dan alleen maar ja en amen zeggen ik mag me mening nog wel geven ? die futuristische zooi is iedereen toch wel zat ik speel geen cod meer sinds black ops gelukkig zijn er ook kickstarers die wel weten hoe ze een game moeten maken battelion 1944 of days of war een ww2 setting skills van je eigen en nniet via perks en exosuits

 28.   
  mheiden21's avatar

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik CoD al jaren niks meer vind en niet alleen vanwege de game maar ook door de mensen die het spelen.

 29.   
  alighttrunks's avatar

  this

  Throbert schreef, "Mensen moeten niet zo kinderachtig gaan doen en een video gaan disliken omdat het je niet aanspreekt. Je weet letterlijk niks van het spel, dus gedraag je. Haten op CoD doen mensen tegenwoordig omdat iedereen het doet en omdat ze dan cool lijken. Gedraag je"

  ๐Ÿ˜€