Call of Duty: Modern Warfare remaster bevat mogelijk de hele trilogie

Er komt bijna stoom uit de geruchtenmolen rondom een remaster van Call of Duty: Modern Warfare. Nadat uitgever Activision eerder vandaag de geruchten voedde met een toepasselijke tweet, is het nu een opgedoken screenshot van de Britse Amazon-webwinkel. Volgens een vermelding op Amazon zou de Modern Warfare remaster niet alleen Call of Duty 4 bevatten, maar de gehele Modern Warfare-trilogie.


Het ‘bewijs’ is slechts een screenshot, aangezien er momenteel niets meer te zien is in de Britse Amazon-winkel. De kans is dus aanwezig dat deze vermelding nep blijkt te zijn. Toch is het weer een beetje olie op het vuur en kunnen we niet wachten om het formele, verlossende woord van Activision zelf te horen. We wachten (on)geduldig af…

 1.   
  rude1980's avatar

  ongeduldig

 2.   
  Rory's avatar

  uiterste vorm van uitmelken weer , ben me interesse in de cod serie na mw 2 verloren geen denderende vernieuwingen zowel grafisch als gameplay (mening)

 3.   
  Throbert's avatar

  Nou ik vind een revamp van de bewegingen (exo suits) in AW toch best wel een vernieuwing, iets waar te snel overheen wordt gekeken denk ik?

 4.   
  gamerfriend01's avatar

  En zo gaan ze de verkopen sterk kunnen laten stijgen. Waarschijnlijk krijg je bij het nieuwe deel de remasters bij met veel korting en anders aan de volledige prijs

 5.   
  Mark89NL's avatar

  Nou raakt me geduld dan haal ik hem zeker

 6.   
  PaNNa's avatar

  Hmm, ik wil bevestiging , NU!! 😆

 7.   
  nielsiebro's avatar

  waarschijnlijk alleen campaign 😛

 8.   
  ChielB's avatar

  Drie campaigns en de multiplayer van CoD4. Deal. 8)

 9.   
  GBA43's avatar

  Throbert schreef, "Nou ik vind een revamp van de bewegingen (exo suits) in AW toch best wel een vernieuwing, iets waar te snel overheen wordt gekeken denk ik?"

  Mee eens.. het is tegenwoordig een hype geworden om te haten op CoD.

  Wel een beetje vreemd dat tegenwoordig MW2 zo de hemel ingeprezen wordt, genoeg mensen die in 2010/2011 het allemaal maar ‘muah’ vonden, zeker omdat er toen der tijd genoeg ergernissen te vinden waren, denkend aan:
  – Quickscopers – Intervention Tryhards – Noobtubers – Korte singleplayer (Hier wordt de hedendaagse CoD op gebasht) – Fast paced (Zeker tegenover de voorgaande delen toen der tijd, los van cod4) – Brakke anti-cheat system

  Het zal de nostalgie zeker wel zijn..?

  P.S Dat neemt niet weg dat ik maar al te graag een Remake zou willen zien.

 10.   
  Free Roamer's avatar

  GBA43″][quote=”Throbert schreef, "Nou ik vind een revamp van de bewegingen (exo suits) in AW toch best wel een vernieuwing, iets waar te snel overheen wordt gekeken denk ik?"

  Mee eens.. het is tegenwoordig een hype geworden om te haten op CoD.
  Wel een beetje vreemd dat tegenwoordig MW2 zo de hemel ingeprezen wordt, genoeg mensen die in 2010/2011 het allemaal maar ‘muah’ vonden, zeker omdat er toen der tijd genoeg ergernissen te vinden waren, denkend aan:
  – Quickscopers
  – Intervention Tryhards
  – Noobtubers
  – Korte singleplayer (Hier wordt de hedendaagse CoD op gebasht)
  – Fast paced (Zeker tegenover de voorgaande delen toen der tijd, los van cod4)
  – Brakke anti-cheat system
  Het zal de nostalgie zeker wel zijn..?
  P.S Dat neemt niet weg dat ik maar al te graag een Remake zou willen zien.
  [/quote]
  Ik vind dat je helemaal gelijk hebt, zelf vond ik mw2 qua multiplayer alleszins één van de mindere COD games. Ik zeg elk jaar opnieuw dat ik de nieuwe niet ga kopen maar toch eindig ik met een copy op launch day en ik moet zeggen dat ik bv. de multiplayer van, wss de meest gehate COD, Ghosts toch wel aangenaam vond. Ik werd het wel snel beu maar na een tijdje had ik wel zin om het weer eens op te starten terwijl ik dat niet meer heb met bv. AW. Ook de story van Ghosts vond ik leuk.

 11.   
  Hillianii's avatar

  Zolang ik met mijn ACR een TN streak kan maken op Favela vind ik het best!

 12.   
  Bosnegert's avatar

  als mw2 er weer is ben ik helemaal blij

 13.   
  Lycian's avatar

  (null)

 14.   
  jpbosch's avatar

  ‘Haten op cod’ zoals hierboven werd vermeld is zo 2013. Ik ben al jaren uitgekeken op de serie, maar de nieuwe kant die cod op is gegaan is prima, het onderscheid zich van de rest van de shooters en heeft nog steeds een flinke schare fans.
  Maar ik denk dat ze een goede weg inslaan door de mw serie nieuw leven in te blazen, want ik ken sowieso al 5 mensen die weer zouden gaan spelen als dit uit komt.

 15.   
  FireBallz's avatar

  Als dat waar zou zijn, spring ik een gat in de lucht. Black Ops 3 is leuk, maar het begint me snel te vervelen. Komt denk ik door al die rare jumps enzo.