Activision voedt geruchten Call of Duty 4: Modern Warfare remaster

Het gerucht omtrent een Call of Duty Modern Warfare remaster deed gisteren al veel stof opwaaien. Uitgever Activision heeft de geruchten nog maar eens extra gevoed. Via Twitter reageerde het officiële Call of Duty-account namelijk heel toepasselijk op een oude tweet uit december 2014:

Het lijkt zodoende slechts een kwestie van dagen totdat men de nieuwe Call of Duty en de remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare gaat onthullen.

 1.   
  Hillianii's avatar

  LOL !

 2.   
  rude1980's avatar

  vet!!!

 3.   
  Bacotje's avatar

  Want ze hebben al jaren geen inspiratie meer?

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb ook gehoord dat de remaster deel gaat uitmaken van de volgende 2016 Call of Duty Infinity als een gratis extraatje.

  Dus hoeveel mensen zullen dan wel niet Call of Duty Infinity halen dit jaar met puur de reden alléén omdat deze goude oude remaster er bij zit?! 😛

 5.   
  GBA43's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Ik heb ook gehoord dat ze remaster deel gaat uitmaken voor de volgende 2016 Call of Duty Infinity als een gratis extraatje.
  Dus hoeveel mensen zullen dan wel niet Call of Duty Infinity halen dit jaar met puur de reden alléén omdat deze goude oude remaster er bij zit?! 😛 "

  Het zal me ook niet verbazen als er een ‘special edition’ van de volgende CoD verschijnt met de remake erbij..

 6.   
  NL Joeri NL's avatar

  en waarom doen ze dat? Omdat ze weten dat de volgende cod niet zo goed is wss :p

 7.   
  Neolite's avatar

  Dit kan natuurlijk alleen maar vet zijn met dedicated servers. 8)

 8.   
  Bosnegert's avatar

  wat zijn dedicated servers als ik vragen mag. ik lees het overal maar weer niet wat er mee wordt bedoelt. Zijn het een soort servers waarbij geen lag is

 9.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Ik wacht mooi tot Call of Duty zelf het verlossende woord geeft. sins de hype dat er een nieuwe cod op komst is, is iedereen bezig om bewijs tevinden welke cod er komt.

 10.   
  PaNNa's avatar

  Ik neem dit soort geruchten altijd met een korreltje zout, dan ben ik minder teleurgesteld als dit niet mocht waar zijn.

 11.   
  Downzilla's avatar

  Bosnegert schreef, "wat zijn dedicated servers als ik vragen mag. ik lees het overal maar weer niet wat er mee wordt bedoelt. Zijn het een soort servers waarbij geen lag is"

  Dedicated servers zijn servers waar de “grote router” van Activision meer aandacht (dedication) aan besteedt waardoor er inderdaad minder lag is en betere graphics mogelijk zijn. Het probleem is dat er zoveel mensen cod spelen ze te weinig servers exceptioneel kunnen maken. Maar omdat quantum computing om de hoek ligt kunnen er straks betere internet kabels en routers gemaakt worden. Dan kan er meer dedicatie naar de servers en is er minder lag. In hollywood wordt dit al gebruikt maar die hebben ook meer geld.

 12.   
  Bosnegert's avatar

  @downzilla thanx, zoiets vermoedde ik al maar ja zeker weten doe je nooit. ik vind dat je een goed verhaal hebt en heb er veel van geleerd. je zou onderwijzer moeten worden

 13.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  ”GBA43″ schreef, "[quote=”DutchGamer-W-“]Ik heb ook gehoord dat ze remaster deel gaat uitmaken voor de volgende 2016 Call of Duty Infinity als een gratis extraatje.
  Dus hoeveel mensen zullen dan wel niet Call of Duty Infinity halen dit jaar met puur de reden alléén omdat deze goude oude remaster er bij zit?! 😛 "

  Het zal me ook niet verbazen als er een ‘special edition’ van de volgende CoD verschijnt met de remake erbij.. [/quote]

  Waarschijnlijk dit. Hopelijk krijg je 2 download codes, kun je “Infinite Warfare” nog mooi verkopen.