Gratis DLC-plannen bekendgemaakt voor Total War: Warhammer

Ontwikkelaars zijn er tegenwoordig vroeg bij voor DLC, en ook Creative Assembly onthult plannen voor DLC voor Total War: Warhammer. Na de release staat er een programma gepland voor diverse gratis content voor bezitters van de strategiegame, zo wordt bekendgemaakt in een persbericht.

Total War: Warhammer krijgt nieuwe eenheden, helden, Legendary Lords en een nieuw speelbaar ras. Rob Bartholomew, brand director bij Creative Assembly, zegt dat ze als dank voor spelers van de serie gratis content uitbrachten voor onder andere Total War: Rome II en Total War: Attila en dit vervolgen voor de Warhammer-game.

Bij Rome II en Attila konden we speelbare factions, nieuwe formats en zelfs een gratis campaign expansion uitbrengen als dank voor de steun van spelers aan Total War. De Warhammer Fantasy Battles World is gigantisch, en we kijken ernaar uit om deze te verkennen tijdens de komende trilogie. Maar die geweldige hoeveelheid personages en monsters biedt ons ook de kans om veel interessante gratis DLC te maken en daarmee onze games langere tijd te ondersteunen.
De Warhammer-franchise is zo groot dat de ontwikkelaar genoeg nieuwe personages en monsters toe kan voegen aan Total War: Warhammer, en veel daarvan wordt gratis.

Total War: Warhammer verschijnt op 24 mei voor de pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren