Eerste level van Unravel nu gratis te proberen

EA wordt over het algemeen niet geassocieerd met schattige indie-achtige titels als Unravel, maar toch heeft het bedrijf die gok gewaagd. Maar indie-games zijn natuurlijk niet voor iedereen geschikt en dat geldt ook voor Unravel. Mocht je zelfs na onze review nog twijfelen of de game wat voor jou is, is het eerste level, Thistle and Weeds, nu gratis te spelen.

De demo is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Thistle and Weeds is op pc en Xbox One tien uur lang speelbaar. Op de PlayStation 4 geldt deze restrictie niet. Maar voor een eerste level zou tien uur tijd natuurlijk meer dan voldoende moeten zijn.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Verkoop valt tegen? ūüėČ

 2.   
  Tom's avatar

  Ik neem eigenlijk aan dat EA de verkoop nooit (te) hoog ingeschat heeft. Het blijft een van die quasi-indies: ze kunnen enorm goed vallen, maar echte mainstream hits worden het nooit. Denk aan Child of Light en Ori and the Blind Forest. Hoe goed dit soort titels ook worden, het zullen nooit echte cash cows zijn.

 3.   
  mheiden21's avatar

  Unravel schijnt boven verwachting goed te zijn verkocht. Wellicht doen ze dit om de twijfelaars over de streep te trekken, het is nl. de EA access demo.