‘Early bird’ kaartverkoop voor Gamescom 2016 is gestart

Het duurt nog even voordat Gamescom 2016 dan echt van start gaat, maar de kaartverkoop voor de allereerste entreebewijzen is al gestart. Tot 31 maart kunnen gamers genieten van lagere ‘early bird’ prijzen voor de kaartjes, alsmede meedingen voor exclusieve ‘pre-entry tickets’, waarmee je op twee dagen een uur eerder de beurs op mag. Het gros van alle (speciale) toegangsbewijzen wordt exclusief verkocht via de Gamescom Ticket Shop.

Sinds jaar en dag is Gamescom de grootste game-beurs ter wereld voor de gemiddelde consument. Jaarlijks wordt het in de zomerperiode georganiseerd in de Koelnmesse te Keulen. Gamescom 2016 zal dit jaar plaatsvinden van 17 tot 21 augustus. De allereerste woensdag van de expo is enkel toegankelijk voor lieden van de pers en zakelijke partijen in de games, de drie daaropvolgende data zijn zoals altijd de reguliere, open beursdagen.

Op Gamescom is het mogelijk om vroegtijdig aan de gang te gaan met tal van verschillende games en gadgets. De grootste partijen zijn altijd aanwezig met gigantische stands, maar uiteraard biedt de beurs ook ruimte voor kleinere indie’s en andere interessante projecten. GamersNET is elk jaar aanwezig om eigenzinnig verslag te doen van alle game-gekte in Keulen, alsmede zo veel mogelijk nieuwe games alvast te (video)previewen voor onze lieftallige bezoekers. Check bijvoorbeeld ons complete Gamescom 2015 overzicht of de uitgebreide P.O.V. Tour die we over de gehele beursvloer maakten:

Ben jij dit jaar ook van de partij om Gamescom? Laat het ons weten! Wie zien onze bezoekers graag terug op het gezellige Duitse game-evenement!

  1.   
    Pater100's avatar

    Hebben die kip! Voor alle dagen! 4de keer achter elkaar! Heb er zin in!!

  2.   
    Blloody's avatar

    Gister tickets gekocht, meteen maar pre entry gehaald, iets duurder uit maar je hoeft teminste geen uren in de rij te staan om binnen te komen, dus dat is het mij al waard 🙂

  3.   
    Tom's avatar

    Ik wist dus niet eens dat pre-entry tickets een ding waren. Dat verklaart wel de enorme toename aan publiek wat al voortijdig aanwezig is op de beursvloer. Over de jaren heen zijn die uurtjes steeds drukker geworden, terwijl ik maar dacht dat ze tegenwoordig vrijwel iedereen tot ‘pers’ bestempelden. Nooit geweten dat je daar nu dus ook gewoon voor kunt betalen.

  4.   
    Neolite's avatar

    Met genoeg geld kun je alles krijgen wat je wilt. Gamescom ziet hier een extra inkomstenstroom. Wat mij betreft geven ze de pers dan nog een uurtje extra eerder toegang.