Grote Destiny-uitbreiding verschijnt later dit jaar; Destiny 2 gepland voor 2017

Het in 2014 verschenen Destiny stond niet op zichzelf, maar aan deze game van Halo-ontwikkelaar Bungie is een heus tienjarenplan verbonden. Zo verscheen vorig jaar met The Taken King een grootse uitbreiding voor Destiny en dit jaar zou er eigenlijk een volwaardig nieuw deel uit moeten komen. Nu blijkt dat Activision en Bungie toch wat van deze planning afwijken.

Later dit jaar zal er namelijk een ‘grote nieuwe uitbreiding’ voor Destiny verschijnen, terwijl een volwaardige opvolger, Destiny 2, ergens in 2017 in de winkels moet komen te liggen. Daarnaast zal er in dit voorjaar ook een grote gratis update verschijnen voor Destiny, waarin onder andere nieuwe gear en challenges worden toegevoegd en de hoeveelheid te verzamelen Light ‘significant’ wordt opgekrikt:

That content release will feature a significant Light increase, a bunch of new gear to earn and equip, and new challenges for PvE players seeking some more fun experiences and replayability.

 1.   
  Masterdamned 020's avatar

  zo dan moet je je wel genaaid voelen eerst een 10 jaren plan en nu komt destiny2 uit in 2017 die gasten weten het soms ook niet meer
  ๐Ÿ˜•

 2.   
  Hitman047's avatar

  Destiny 1 t/m 4 zijn onderdeel van het 10-jarenplan. ๐Ÿ˜‰

  Zie pagina 2, paragraaf 1A van het contract.

 3.   
  Neolite's avatar

  Ze hebben enorme problemen gekend met de productie van het oorspronkelijke deel. Er lag een volledig verhaallijn met goede fundering en na de presentatie besloten de lead designers dat ze het maar niks vonden. In plaats van de schrijvers terug aan het werk te sturen hebben ze het zelf maar gedaan. Dit had tot gevolg dat er enorm veel kritiek is op de magere inhoud van de game qua verhaal. De achtergrond memoires bevatten enorm veel inhoud, deze zijn namelijk wel intact gehouden en door de schrijvers gedaan.

  Wat in de Taken King uitgekomen is, had oorspronkelijk in het origineel moeten zitten. Je zou dus ergens kunnen stellen dat ze weer opnieuw zijn begonnen en dat de productie daarom langer duurt dan oorspronkelijk gepland.

 4.   
  Masterdamned 020's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Destiny 1 t/m 4 zijn onderdeel van het 10-jarenplan. ๐Ÿ˜‰
  Zie pagina 2, paragraaf 1A van het contract."

  ok dat verklaart een hoop

 5.   
  mattioza's avatar

  Dat wordt weer 40 euro voor de uitbreiding waarschijnlijk, hmm ik ga passen.

 6.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  mattioza schreef, "Dat wordt weer 40 euro voor de uitbreiding waarschijnlijk, hmm ik ga passen."

  Yup, wss wel. The taken king 40 eu vind ik echt veel teveel geld voor een uitbreiding. als ze bij activision verse sinaasappelsap aan het maken zijn staan ze een kwartier op een helft te persen volgensmij.