Platformer N++ komt naar Steam

N++ is een platformer die zeer goed werd ontvangen op de PlayStation 4. Ontwikkelaar Metanet Software maakt nu via NeoGAF bekend dat deze game ook naar de pc komt, hoewel we waarschijnlijk nog wel een tijdje moeten wachten voor de port daadwerkelijk verschijnt.

The good news: we’ve found a new programmer, and they’ve been working on porting N++ to Steam for the past month or so. There are still a few more months of work – we want to add all of the planned post-launch-update stuff that got put on hold when our team imploded – but we will definitely be bringing N++ to Steam. We’re still looking at other platforms too.
De honderden levels van N++, zowel voor co-op als singleplayer, zorgden op de PlayStation 4 voor talloze uren speelplezier. Maar er zit ook een level editor in de game, die met muis en toetsenbord nog eenvoudiger te besturen zal zijn.

Metanet heeft altijd al de bedoeling gehad om N++ naar de pc te brengen, maar doordat Sony de game gedeeltelijk financierde en het ontwikkelteam slechts klein is, werd besloten om eerst te kijken hoe het spel het op de PlayStation 4 zou doen. Nu is de ontwikkelaar voldoende overtuigd van de succespotentie van de game om hem ook uit te brengen op pc en eventuele andere platforms.

Waar N++ nog meer op gaat verschijnen is niet bekend, maar het is bevestigd dat de Windows, Linux, Mac en Vita worden overwogen. Xbox-gamers lijken dus vooralsnog buiten de boot te vallen.

Hebben jullie al zin om deze game op pc te spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren