Electronic Arts niet op de E3 dit jaar

Voor bezoekers van de E3 was de booth van Electronic Arts meestal een lust voor het oog. Een gigantische booth met te verschijnen games en gear. Echter, de grote uitgever heeft ditmaal besloten om niet op de beurs te staan.

EA heeft namelijk EA Play aangekondigd, een driedaags evenement dat zal worden gehouden worden van 12 tot 14 juni in Club Nokia bij LA Live. Electronic Arts is haar fans in Groot-Brittannië niet vergeten en zal tegelijkertijd een ééndaags evenement houden in The Mermaid in London.

Aanwezigen staan natuurlijk de nieuwste EA-games te wachten, evenals toegang tot wedstrijden en exclusieve memorabilia. Het evenement wordt gestart met een persconferentie op 12 juni.

 1.   
  Neolite's avatar

  De E3 wordt op deze manier steeds verder uitgehold.

 2.   
  Hitman047's avatar

  Bethesda’s showcase was afgelopen jaar een groot succes. EA heeft de komende ~2 jaar een hele solide line-up; Ruim voldoende voor een eigen evenement. En rond dezelfde tijd en locatie als de E3 dus de pers is toch al in grote getale aanwezig.

  Dit kan prima werken.

 3.   
  bjorntukkertje's avatar

  Jammer, nu wordt het voor ons gamers alleen maar lastiger, toen was het altijd van 3 dagen E3 en dat was al lastig te onthouden qua data, maar door al die aparte events wordt alles alleen maar lastiger

 4.   
  Tom's avatar

  Ach, het zal uiteindelijk niet heel veel anders dan anders zijn. De pers wordt gewoon weer ingeroosterd om een middagje langs te komen en te checken wat interessant is, de rest van de dagen gewoon in LACC de reguliere ronde doen. Neem aan dat ze rekening houden met overlap en dergelijke voor veel perslieden, al is het misschien wel heel baanbrekend om die grote stand niet terug te vinden bij de beursingang.

 5.   
  Sa.'s avatar

  EA Games, challenge everything.