Daniël en Tom over Watch_Dogs 2, VR en hond van het jaar! | GamersNET RADIO #297


De eerste week van 2016 zit erop, en wat was het ook een bewogen week! Een prijs voor Oculus Rift, geruchten rondom Mafia III en de nieuwe Assassin’s Creed en note bene een aantal nominaties voor honden in games? Onze ‘Baard’ Daniël en ‘Brabo’ Tom zitten klaar om alle grote gebeurtenissen te bespreken in aflevering 297 van GamersNET RADIO!

Welke games hielden de redactieleden deze week bezig en wat maakten we op GamersNET nog voor andere gekkigheid mee? Onze Baard en Brabo bespreken het allemaal en volgens hun vaste verwachting lopen ze natuurlijk enorm uit. Kunnen ze het nog een beetje centraal houden of is het gedaan met ons gehele format?

Excuses! Doordat de internetverbinding op GamersNET Headquarters even kuren vertoonde, zijn sommige stukken van de livestream weggevallen en opgesplitst. We hebben zo veel mogelijk materiaal terug proberen te vinden, maar uiteindelijk missen we toch een paar fragmentjes. Onze verontschuldigingen voor het ongemak!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 297 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Tom's avatar

    Nogmaals: excuses! Wij wisten tijdens de livestream niet op tijd dat de hele verbinding eruit vloog, vandaar dat er toch nog een drietal kleine fragmenten verloren zijn gegaan. Ik heb alles aan elkaar geplakt tot bovenstaande video/audio, hopelijk zorgen de aanwezige springertjes niet voor te veel irritaties. Cheers! 😉

  2.   
    stan_the_manNL's avatar

    Goed werk Tom! Thanks voor deze aflevering van GNR

  3.   
    NL Darthvader's avatar

    Op de Xbox One kan je wel zien hoeveel uur je een bepaald spel heb gespeeld 😉 Moet je naar achievements gaan en daar staan ook bepaalde statistieken van jou persoonlijk. 😀 Dit kan je ook in de Xbox app checken.

  4.   
    Tom's avatar

    Gelukkig heb ik Skyrim zo veel gespeeld op die verouderde Xbox 360, waar het volgens mij nog niet (openbaar) te achterhalen is. 😳