Nieuwe personages Killer Instinct Season 3 onthuld

Tijdens een recente Twitch livestream van Killer Instinct gaf Adam Isgreen, creative director bij Microsoft Studios, een hoop nieuwe informatie omtrent het derde seizoen van de game vrij. Zo wist de man aan te kondigen dat Tusk en Kim Wu speelbare personages zullen zijn. Beide zullen gehuld kunnen worden in retro outfits.

Over personages gesproken: naar verluidt zullen er meer personages bij de lancering van Season 3 beschikbaar zijn dan destijds het geval was bij Season 2. We kunnen dus nog enkele aankondigingen verwachten de komende maanden. Eerder al was Battletoad Rash als speelbaar figuur aangekondigd. Tevens bevat het derde seizoen nieuwe features en mechanics, waardoor sommige van de bestaande personages flink zullen worden aangepast.

Killer Instinct: Season 3 zal in maart op de Xbox One en pc verschijnen, waarbij laatstgenoemde enkel verschijnt op Windows 10. Dit houdt in dat de game op pc alleen via de Windows 10 store gekocht kan worden en daarmee dus in principe enkel op computers gespeeld kan worden die op Windows 10 draaien. Meer informatie zal worden vrijgegeven op de PAX South-beurs in San Antonio die eind januari plaatsvindt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren