Tom en Peter in de eerste gaming talkshow van 2016! | GamersNET RADIO #296


Gelukkig nieuwjaar! Op 1 januari 2016 brachten onze Peter en Tom direct de eerste gaming podcast van het jaar: aflevering 296 van GamersNET Radio! De heren bespreken de gebeurtenissen in de wondere wereld van games van de afgelopen week, verklappen wat er allemaal te gebeuren staat voor GamersNET en babbelen uiteraard over alles wat los en vast zit.

Terwijl Hans Otjes zich voorbereidt op een comeback, klappen de heren wat vrolijke chiptune erin en nemen ze uiteraard ook legio leuke live-bellers aan via de Skype-verbinding! Kijk, luister en geniet hieronder mee van 2016’s eerste livestream van GamersNET:


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 296 van GamersNET RADIO![/radio]

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Leuke aflevering 😉 😉

 2.   
  mattioza's avatar

  Plants vs zombies Garden Warfare is ook vooral populair geworden doordat EA op een bepaald ogenblik de game gratis heeft weggegeven voor playstation 4-bezitters. Dit zal hun voor deel 2 zeker geen windeieren leggen.

  De uitvoering was niet perfect maar het was een geniaal en verfrissend concept, ik heb alvast zin in Plants vs zombies Garden Warfare 2!