Louis Vuitton’s nieuwste model is Final Fantasy XIII’s Lightning

Het welbekende Franse modehuis Louis Vuitton zal het digitale met het echte mengen in 2016, want ze hebben zojuist hun nieuwste model aangekondigd. Lightning, bekend van de Final Fantasy XIII-games, zal het gezicht vormen van de Spring-Summer 2016-campagne, zo onthulde Louis Vuitton’s creative director Nicolas Ghesquiere.


De designer liet onder andere bovenstaande afbeelding van de rozeharige Lightning zien op zijn Instagram. Tevens plaatste de ontwerper een video van de Series 4-campagne op Instagram, waarin Lightning diverse actievolle poses aanneemt, uiteraard volledig gehuld in Louis Vuitton-producten.

Hoe gek het ook moge klinken, dit is niet de eerste keer dat Square Enix een samenwerkingsproject is aangegaan om Lightning’s digitale lichaam uit te lenen aan de mode. In 2012 werden diverse Final Fantasy XIII-personages gebruikt om Prada-kleding te promoten, zoals we destijds berichtten.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Op de bovenstaande foto ziet het er wat vreemd uit maar de korte video is best prima.

 2.   
  Leukste's avatar

  Foto oogt wat vreemd. Al is de muziek in het filmpje het dan ook weer niet helemaal. Het klinkt toch niet helemaal hetzelfde.

  En ik weet na het behalen van platinum in alle 3 de games in de FF XIII reeks wel hoe het klinkt. 😛