Final Fantasy 7 Remake zal volledig van voice-acting worden voorzien

De remake van Final Fantasy 7 is een game waar veel mensen naar uitkijken. Veel informatie hebben we echter nog niet gekregen over het spel. In een recent interview met Dengeki PlayStation (vertaald door Gematsu), echter, gaven regisseur Tetsuya Nomura en producent Yishinori Kitase wat meer informatie vrij.

Zo weten we nu bijvoorbeeld dat de gehele game zal worden voorzien van stemacteurs, inclusief de pikantere delen als de Honey Bee Inn. Ook werd in het interview gezegd dat het nog onzeker is of de game een ‘zogenaamde open-wereldgame of sandbox-game’ wordt, maar dat de nadruk ligt op een spelwereld die reageert op wat de speler doet.

Ten slotte wordt een aantal van de mini-games uit het origineel overgeheveld naar de remake, maar er wordt wel gekeken of het wel nodig is om alle onderdelen van Final Fantasy 7 met de nieuwste technieken na te maken. De elementen die populair zijn onder de fans, hebben de voorkeur.

Over een releasedatum is nog niets bekendgemaakt. Er werd gevraagd of de remake in 2017 zou kunnen verschijnen, aangezien het origineel van Final Fantasy 7 dan precies twintig jaar oud is. Als antwoord werd gegeven dat we meer informatie kunnen verwachten na de releases van Kingdom Hearts HD 2.8 en World of Final Fantasy.

Voor zover bekend is de remake van Final Fantasy 7 exclusief in ontwikkeling voor de PlayStation 4.

  1.   
    rude1980's avatar

    Zin in