Trials Fusion krijgt cross-platform track sharing

Ontwikkelaar RedLynx heeft een interessante nieuwe feature toegevoegd aan Trials Fusion. De game ondersteunt nu cross-platform sharing van zelfgemaakte tracks. Via de in-game Track Central kan je jouw creaties delen met alle beschikbare platformen.

Het cross-platform delen van je tracks geldt per direct voor alle nieuwe tracks die gemaakt worden. RedLynx is momenteel bezig om alle reeds gebouwde tracks om te werken voor alle platformen. Men begint met de oudste tracks en werkt zo alle zelfgemaakte tracks af. Aangezien het om duizenden tracks gaat, zal dit proces wel even duren. Als je op andere platformen ook een Uplay-account hebt, zal daar jouw naam ook verschijnen als maker van de track. Heb je dat niet op een ander platform, dan is de naam van de maker ‘FusionShared’.

Naast bovenstaande toevoeging heeft RedLynx ook de nieuwe Community Recommended feed toegevoegd. In dit overzicht bepalen de spelers van Trials Fusion de meest toffe tracks uit de Track Central catalogus. Daarnaast zal men actieve leden van de community benaderen, die bijvoorbeeld een week lang de controle krijgen over de feed. Ook komen er nieuwe polls op het forum waar je favoriete tracks kunt nomineren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren