Wordt de Final Fantasy VII Remake episodisch?

De trailer van de aankomende Final Fantasy VII Remake was één van de hoogtepunten van de afgelopen PlayStation Experience. De beelden deden stof opwaaien wat betreft de ogenschijnlijke focus op actie, maar die vrees lijkt ongegrond. De nieuwste informatie kan wederom voor enige beroering zorgen, want de remake zal mogelijk episodisch gaan verschijnen.

Het laatste kan opgemaakt worden uit een persbericht dat werd losgelaten op de schrijvende meute.

LOS ANGELES (Dec. 6, 2015) – During this past weekend’s PlayStation Experience in San Francisco, SQUARE ENIX® debuted a new trailer for FINAL FANTASY® VII REMAKE, the full remake of the award-winning role-playing game, FINAL FANTASY VII. The new trailer features the first CG scenes as well as gameplay footage. FINAL FANTASY VII REMAKE will be told across a multi-part series, with each entry providing its own unique experience.
Hoewel in het bericht niet concreet wordt gerept over episodisch, laat een “multi-part” serie weinig aan de verbeelding over. De kans is dus aanwezig dat wij de remake in verschillende delen kunnen beleven of in een serie van meerdere games. Wellicht wil Square Enix de wachttijd tot het moment dat wij opnieuw in gevecht kunnen gaan met Shinra Inc. verkorten door het origineel in delen te knippen. Nog niets is zeker, maar hoe sta jij tegenover een remake in meerdere delen?

 1.   
  King of Heroes's avatar

  Hahahahaha! Shit…

 2.   
  Moodey's avatar

  Lol, geld geld geld. Gelukkig geef ik geen fu k om final fantasy (nie mijn ding)

 3.   
  WildRetro's avatar

  Hoop het niet! Wil wel het volledige spel en niet zoals resident evil revelations om elke keer te betalen voor een hoofdstuk

 4.   
  Kenneloth's avatar

  WildRetro schreef, "Hoop het niet! Wil wel het volledige spel en niet zoals resident evil revelations om elke keer te betalen voor een hoofdstuk"

  En wil je alle episodes tegelijk halen kost die 30 euries, altijd nog goedkoper dan de gemiddelde game. 😉

 5.   
  Papachico's avatar

  Release the game gewoon in zn geheel en niet in focking delen.. Doe niet zo moeilijk, shiiiit. Ze verkrachten nu al de game.