Far Cry Primal krijgt twee special editions, pc-versie iets vertraagd

Vanaf 23 februari kunnen we allemaal aan de slag met Far Cry Primal en sinds de gameplay trailer eerder vandaag weten we ook hoe het gaat zijn om als oermens te spelen. Zojuist heeft Ubisoft twee speciale edities aangekondigd voor de game. Het meest in het oog springende is wel de speciale verpakking met een fossielen kaak. De volledige inhoud van de Collector’s Edition:

* Fysieke content

· De Far Cry Primal game

· Exclusieve Far Cry Primal Collector Box met een sabeltandschedel als opening.

· Officieel Wenja woordenboek: een onmisbare gids voor je reizen door Oros, vol met handige woorden en zinnen die in de game van pas komen. Het is een bondig boekwerk over de unieke taal die experts ontwikkelden op basis van de Proto-Indo-Europese oertaal.

· Exclusief Steelbook™.

· Far Cry Primal landkaart van Oros.

· De officiële soundtrack van de game en Wenja geluidsopnames die je de beginselen van de officiële taal van Far Cry Primal bijbrengen.

* Digitale Content:

Alle beschikbare digitale content, het complete pakket ‘Legend of the Mammoth’ missies, een nieuw wapen en vier enhancement packs.

· ‘Legend of the Mammoth’ missies: Tot wel 45 minuten aan extra gameplay waarin je de unieke kans krijgt om als het grootste beest uit Oros te spelen: de machtige mammoet! Dender over je vijanden heen en bescherm je kudde tegen andere beesten en natuurlijk de mens.

o Duel of Beasts: Een oersterke neushoorn daagt je uit. Ga de strijd met hem en zijn kudde aan op de rand van gevaarlijke kliffen en laat zien wie er nu echt de baas is.

o The Trapped Elder: Bloeddorstige jagers hebben de leider van je kudde gevangen genomen. Bestorm hun kamp en leid de wijze ouderling weer terug naar de vrijheid.

o Hunt The Hunter: Het is tijd voor wraak! Voer jouw kudde aan en vermorzel degenen die jouw soort met uitsterven bedreigen.

· Een nieuw wapen, de Blood Shasti Club: een knuppel van bot, besmeurd met bloed en ooit het eigendom van Ull, de gevreesde leider van de Udam. Een onbreekbaar wapen waar zelfs het vuur geen vat op heeft.

· Vier enhancement packs die je als een van de eersten toegang geven tot zeldzame hulpmiddelen en unieke mogelijkheden om te customizen.

De Digital Apex Edition bevat naast de standaard game de volgende digitale content:
* Digitale Content: het complete pakket ‘Legend of the Mammoth’ missies, een nieuw wapen en vier enhancement packs.

· ‘Legend of the Mammoth’ missies

· Een nieuw wapen, de Blood Shasti Club: een knuppel van bot, besmeurd met bloed en ooit het eigendom van Ull, de gevreesde leider van de Udam. Een onbreekbaar wapen waar zelfs het vuur geen vat op heeft.

· Vier enhancement packs die je als een van de eersten toegang geeft tot zeldzame hulpmiddelen en unieke mogelijkheden om te customizen.

Daarnaast heeft Ubisoft naar buiten gebracht dat de pc-versie een week later zal verschijnen dan de consolebroers. Respectievelijk op 1 maart en 23 februari.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    yannick_TXL's avatar

    nou de pc versie zou wel weer een niet werkend spel zijn… koop nix meer voor pc van ubi, nog steeds spijt dat ik unity voor pc had gekocht inplaatst voor ps4…

  2.   
    PaNNa's avatar

    Hopelijk gaat dit niet weer uitgesteld worden.

  3.   
    Sa.'s avatar

    @Yannick Syndicate werkt inmiddels wel

  4.   
    nielsiebro's avatar

    Die collectors edition is maar 10 euro meer voor zon pakket en ik hou van collectors editions!! 😆 😆

  5.   
    Tom 2.0's avatar

    yannick_TXL schreef, "nou de pc versie zou wel weer een niet werkend spel zijn… koop nix meer voor pc van ubi, nog steeds spijt dat ik unity voor pc had gekocht inplaatst voor ps4…"

    Far Cry 4 had overigens een prima lancering op elk platform, technisch gezien 🙄

  6.   
    bartofzo's avatar

    Het idee is zo tof, ik hoop echt dat ze het niet verpesten. Als ze het goed aanpakken kan dit een hele vette game worden!

  7.   
    MikeGevers's avatar

    Tom 2.0″][quote=”yannick_TXL schreef, "nou de pc versie zou wel weer een niet werkend spel zijn… koop nix meer voor pc van ubi, nog steeds spijt dat ik unity voor pc had gekocht inplaatst voor ps4…"

    Far Cry 4 had overigens een prima lancering op elk platform, technisch gezien 🙄 [/quote]
    Goeie releases tellen niet mee, wij Nederlanders willen alleen games kopen wanneer we er daarna over kunnen klagen 😛

    OT: misschien ga ik deze wel pre-orderen, als mijn portemonnee dat toestaat 8)

  8.   
    D_Dog's avatar

    Die kaarten moeten ze gvd gewoon standaard in de normale versie doen bij alle free roam games! 😡

  9.   
    AtomicDogg's avatar

    Twee special editions? Dat valt nog wel mee voor Ubisoft’s doen.