Geen livestream vanavond! Tom vertrekt naar Zweden voor DreamHack Winter 2015!


Normaliter zou ons Brabants beest vanavond natuurlijk live te vinden zijn op het GamersNET Twitch-kanaal, maar dat gaat deze week helaas niet door! Er werd nog even hard gezocht naar vervanging, maar die bleek niet voorhanden te zijn! Hierdoor komt de livestream komt te vervallen. Tom moet immers, samen met Peter, vertrekken richting het exotische Zweden, voor de wintereditie van DreamHack!

Terwijl Tom en Peter in stijlvolle luxe roadtrippen met de decadente Lexus van Peters moeder, is er helaas geen tijd (of internetverbinding) om de vaste livestream te presenteren. Waarvoor onze welgemeende excuses!

Als tegenprestatie volgt uiteraard (naast het sexy gifje) uitgebreid akte van DreamHack Winter 2015, zowel in losse video’s als in de inmiddels legendarische vlogs! Houd GamersNET vooral in de gaten voor alle vlotte verslaggeving van de grootste LAN-party in de wereld…


Voor meer interactie, het achterlaten van scheldkanonnades en tijdelijke updates van de belevenissen in Zweden (and beyond), volg je @TomKauw en @PetorGN op Twitter, alsmede uiteraard @GamersNET voor meer sociale updates en brekend game-nieuws!

Excuses voor het uitvallen van de stream! Hopelijk tot snel weer, op het GamersNET Twitch-kanaal!

 1.   
  BearsRidingTanks's avatar

  uiterst spijtig nieuws

 2.   
  Musicman88's avatar

  WAT? Geen Tom vanavond? 😥
  https://youtu.be/ehcYAXDTOEM?t=16s

 3.   
  Sa.'s avatar

  Lennie…. je hebt nou toch een Xone? 😛