Tom, Lennart en Daan over Fallout 4 en Need for Speed! | GamersNET RADIO #291


The Brabo’s are back! Lennart en Tom schuiven aan voor een nieuwe aflevering van GamersNET Radio met een gezellige, zachte G. De heren slepen Daniël erbij om te praten over zijn kritische Need for Speed review, maar verder wordt ook het grootste nieuws en de minder belangrijke zaken behandeld. Je ziet en hoort het allemaal terug in aflevering 291 van GamersNET RADIO!

De release van Fallout 4 passeert de revue, Lennart en Tom hebben veel te bespreken over de stand van zaken op GamersNET en bovendien behandelen we de stelling van de laatste Hot Koffie Show: zijn er te weinig games met humor?

Al met al is het weer een bomvolle talkshow geworden, met genoeg afdwalingen over alles wat los en vastzit. Kijk en luister mee naar de volledige aflevering voor al onze audiovisuele ongein:


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 291 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Weer een leuke GNR

  2.   
    mattioza's avatar

    Denk als je bezoek krijgt van Rockstar dat er dan een Hitman-figuur voor de deur staat. 😀

    Er zitten redelijk wat games niet in de database (vooral van de PS2-generatie), maar dat boeit waarschijnlijk niemand. 🙂