World of Warcraft: Legion verschijnt in de zomer van 2016

Fans van World of Warcraft kunnen opgelucht ademhalen, want er is een releaseperiode vastgesteld voor de nieuwste uitbreiding: Legion. World of Warcraft Legion verschijnt in de zomer van 2016 en is tevens beschikbaar voor pre-orders. Blizzard heeft dat zojuist gemeld tijdens BlizzCon 2015.

Dat reserveren kan interessant zijn, want mensen die dit doen kunnen direct een personage kiezen en deze levellen tot level 100. Zij krijgen ook eerder toegang tot één van de nieuwe classes: The Demon Hunter. Wat er allemaal aan vernieuwingen te wachten is, heeft Blizzard op een rijtje gezet:


World of Warcraft- Illidari Felstalker Mount en Nibbels Pet: Besluip de indringende demonische krachten met een van Burning Legion’s eigen ellendige honden en vergezel je van een verrukkelijk krankzinnige pet die je warm houdt door het vagevuur – beide direct beschikbaar bij de pre-order.

Heroes of the Storm- Felstalker Mount- Storm over de lanen van de Nexus en breng chaos aan bij je tegenstanders met deze gevreesde mount.

Starcraft II- Fel Protoss Portraits- Herover Ajur in stijl met psionic-infused StarCraft II portretten van Illidan en Gul’dan.

Diablo III- Wings of the Betrayer- Voorzie je held met Illidians vleugels en jaag de Sanctuary’s demons angst aan.

Nieuwe Hero Class: Demon Hunter—Laat je innerlijke demon los met de nieuwe melee hero class met krachten als preternatural mobility en de mogelijkheid om in nieuwe helse vormen te transformeren.

Nieuwe Feature: Artifact Weapons—Versla de Legion met klasse-specifieke wapens. Speel fantastische mogelijkheden en eigenschappen vrij en pas je wapen naar jouw wensen aan.

Nieuw Continent: The Broken Isles—Ontdek het lot van de lost night elf beschaving, confronteer de gestoorde elementen van de Emerald Nightmare en jaag op agents of the Legion in volledig nieuwe zones.

Boost naar Level 100—Voeg je volledig voorbereid in de strijd tegen de Legion met een level-100 character boost en vecht samen met je vrienden in dit epische nieuwe hoofdstuk van World of Warcraft—direct beschikbaar na pre-order.

Nieuwe Feature: Order Hall—Breng mede NPC-members van jouw class order samen om met hen onder jouw commando missies uit te voeren.

Nieuw PvP Honor Systeem—Vecht voor roem en voor een selectie nieuwe PvP-specifieke krachten terwijl je de strijd tegen de oppositie aangaat in Arena’s en Battlegrounds.

Hebben jullie al zin in een nieuwe fase van World of Warcraft?

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ja ik heb zin in een Warcraft 4 niet weer een WoW uitbreiding pff

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Wanneer is het mogelijk om met de demon Hunter te spelen dan