Resolutie PlayStation 4-versie Just Cause 3 is 1080p; Xbox One-versie draait op 900p

Zoals tegenwoordig bij wel meer multiplatform-games het geval is, zal er ook bij Just Cause 3 op grafisch vlak een verschil zijn tussen de PlayStation 4- en Xbox One-versie. Roland Lesterlin, game director van Just Cause 3, laat in een interview namelijk weten dat de PlayStation 4-versie van de open wereld-game op een resolutie van 1080p zal draaien, terwijl Xbox One-gamers het zullen moeten doen met 900p.

Volgens Lesterlin hoeven we ons echter geen zorgen te maken. Of je Just Cause 3 nu op PlayStation 4, Xbox One of pc zal spelen, hij is ervan overtuigd dat je je hoe dan ook zal vermaken met de titel:

The game runs at 1080p on PS4 and 900p on Xbox One. We do so much with physics and screen space effects, that we are confident our players will thoroughly enjoy themselves no matter the platform they play the game on.
Just Cause 3 verschijnt op 1 december voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  tijn80's avatar

  Volgens Lesterlin hoeven we ons echter geen zorgen te maken. Of je Just Cause 3 nu op PlayStation 4, Xbox One of pc zal spelen, hij is ervan overtuigd dat je je hoe dan ook zal vermaken met de titel

  En daar gaat het om ๐Ÿ™‚

 2.   
  DexMax's avatar

  Dit geen nieuws meer. Ik bij zowat elke zware game het geval.

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Hoewel ik toch wel blij dat hij op PS4 met 1080 draait denk ik dat je tijdens het gamen weinig verschil merkt tussen 1080 en 900p.

 4.   
  mrb80's avatar

  Toch zie ik bv bij star wars battlefront weldegelijk een vrij groot verschil, met name de textures. PS4 versie is hierbij echt veel mooier dan de xbox one versie

 5.   
  King of Heroes's avatar

  Battlefront was nu ook eenmaal 720p.

  Ik vind 920p goed als dat de framerate stabiel maakt.

 6.   
  Neolite's avatar

  Kijken naar halo 5 guardians is het prima mogelijk om het verschil te minimaliseren met een dynamische resolutie. Dat uitgevers dit niet willen is gewoon lui.

 7.   
  3333/3333's avatar

  Totaal nutteloze informatie als er niks over framerates wordt vermeld.

 8.   
  Verluci's avatar

  Het blijft triest dat de “nieuwe” generatie niet eens 1080p aankan, een resolutie die toch al sinds, wat, 2007 de standaard is.

 9.   
  PaNNa's avatar

  Ik zou het ook liever anders zien, maar als dit alles stabiel maakt heb ik er geen problemen mee. Wij kunnen er jammer genoeg niets aan doen.

 10.   
  mrb80's avatar

  Halo 5 guardians is met niks te vergelijken, game is alleen uitgekomen op xbox. Als het ook bv op ps4 was uitgekomen dan hadden we iets om te vergelijken ๐Ÿ˜‰

 11.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Of je Just Cause 3 nu op PlayStation 4, Xbox One of pc zal spelen, hij is ervan overtuigd dat je je hoe dan ook zal vermaken met de titel

  Maar op PC is ie natuurlijk wel het leukst huehue

 12.   
  LeroyJenkins's avatar

  Ikspeelnooitpokemon schreef, "

  Of je Just Cause 3 nu op PlayStation 4, Xbox One of pc zal spelen, hij is ervan overtuigd dat je je hoe dan ook zal vermaken met de titel"

  Maar op PC is ie natuurlijk wel het leukst huehue

  Ow vertel op verschil GFX na wat is er leuker aan de PC versie ik ben daar toch wel enorm benieuwd naar of weet jij iets wat anderen niet weten ?.

 13.   
  Neolite's avatar

  ”mrb80″ schreef, "Halo 5 guardians is met niks te vergelijken, game is alleen uitgekomen op xbox. Als het ook bv op ps4 was uitgekomen dan hadden we iets om te vergelijken ;)"

  Onzin, het gaat namelijk om dynamische resolutie en dat is blijkbaar prima mogelijk zonder dat je het merkt. Dat ze dat dus niet doen geeft aan dat ze daar geen zin in hebben want het kan wel.

 14.   
  mrb80's avatar

  Je snapt het niet. Of het nu wel/niet dynamisch is, het verschil tussen halo 5 900p of 1080p kun je niet meten als halo 5 niet draait op 1080p. Hoe kun je het dan vergelijken? Om iets te kunnen meten heb je 2 dingen nodig namelijk.

 15.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  LeroyJenkins schreef, "

  ”Ikspeelnooitpokemon” schreef, "

  .."

  Maar op PC is ie natuurlijk wel het leukst huehue"

  Ow vertel op verschil GFX na wat is er leuker aan de PC versie ik ben daar toch wel enorm benieuwd naar of weet jij iets wat anderen niet weten ?.

  Was niet serieus bedoeld ๐Ÿ™„

 16.   
  FireBallz's avatar

  Maakt mij echt geen zak uit. De trailer zag er vet uit, en de vorige Just Causes speelde leuk en zagen er ook nog eens mooi uit. ik ben ervan overtuigd dat Avalanche er wat moois van zal maken.